Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vaikka pesen vessan, niin siellä vieläkin haisee pissalle. Minkä pesun olen unohtanut?Pesen wc-ankalla sisäpuolen. Harjaan vähän ajan kuluttua.

Pesen kloritilla pöntön reunat ja säiliön ja istuimen. Huuhtelen.

Otin juuri maton pois ja pesin sen.

Pesin kloritilla pöntön ulkoreunat edestä ja sivuilta ja lattian ihan pöntön juurelta.Silti siis haisee. Niin, minulla on kyllä poika, joka tulee aina sanomaan, jos johonkin on roiskunut. Ja vieraitakin poikia käy kylässä. Eli mikä paikka vessassa on tapaturma-altis?

Kommentit (4)

pissalle kun kusevat minne sattuu. unenpöpperössä saattavat kusta roskiksen päälle ja välillä huomaan roskiksen alla kusta ja se alkaa pinttyä jos ei joka päivä tarkista vessaa. Todella raivostuttavaa. Onneks meillä on toinen vessa jota vieraat käyttää ja itsekin. Lapset käyttää kylppärin vessaa

Pesetkö myös pytyn reunan alta? Eli onko harjassasi sellainen 'sivuharja', jolla pääsee reunan alle?Oletko tarkistanut/pessyt seinät? Minä löysin kerran roiskeita seinästä pytyn takaa. Ja niin, minullakin on poika :-)Muistaakseni Kiilto-sarjassa on hajua neutraloiva pesusuihke jota eräs ystäväni kehui (itse en ole kokeillut).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat