Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

MIKAEL pojan nimeksi? Mitä mieltä?

Vierailija

Onko enempi "toinen nimi" vai sopiiko ihan kutsumanimeksi? Mies ihastunut tuohon ja haluais, itse makustelen vielä. Ja miten sopii, kun sukunimi perisuomalainen, 5-kirjaiminen? Minusta tuo kaipais pitkän, ehkä ruotsalaisen sukunimenki..Isosisko on Venla Johanna.

Kommentit (8)

Vierailija

että itse emmittiin juuri tuon ruotsinkielisen sukunimen takia. Pelättiin, että olisi liian ruotsalainen nimi. Suomalaisen sukunimen kanssa sopii minusta oikein hyvin.

Vierailija

Sukunimi ruotsinkielinen, 3-kirjaiminen. Ihan suomenkielisiä kyllä ollaan. Terkkuja tutuille ;) .Eli siis minusta on tosi kaunis nimi.

Vierailija

Meidän pojalla se on toinen nimi ja eka ihan suomalainen+suomalainen sukunimi. Tosin Mikael on suvusta ja haluttiin se ottaa pojalle.

Vierailija

Minusta Mikael ei ole mitenkään ruotsalainen nimi. Kaunis / hieno nimi.Tuttavan mielestä taas lyhyt sukunimi kaipaa pitemmän etunimen. Onhan Mikaelissa kuusi kirjainta. Esim. Mikael Virta (en teidä teidän sukunimeä, mutta tuo nyt oli eka mikä mieleen tuli) kuulostaa mielestäni hyvältä.Laittaisin kylläkin varmaan lapselle kolme nimeä, jos ensimmäinen nimi on "pitkä". Esim. Mikael Onni Hermanni (siis pitempi + lyhyt + pitempi nimi).

Uusimmat

Suosituimmat