Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suositelkaa hyvää lomakohdetta lapsiperheelle max. 6h lennon päässä

Vierailija

Hotellia kansPerusteluja? Onko myös aikuisille jotain?lapset 2 ja 6 eka kertaa eteläänÄiti, joka haaveilee Sisiliasta...

Kommentit (8)

Vierailija

Tanskassa olen käynyt ja voisin vaikka mennä uudestaankin.Mitein vaan saisko matkasta enemmän irti sitten kun tuo pienempi on pari vuotta vanhempi.

Vierailija

Onko tuo Flower Garden iso hotelli?. Löysin kyllä ihania kuvia ja kehuja, mutta en kokoa...Pienistä perhehotelleista tykkäävä AP

Vierailija

Suosittelen välimeren aluetta tai vaikkapa Bulgariaa. Bulgariassa kannattaa valita hieman parempi hotelli, kuin esim kreikassa, taso saattaa vielä olla hieman neuvostoaikainen monessa paikassa. Mutta Bulgarian plussia, lämpö, edullisuus ja lyhyt lento. Olimme Kultahietikolla 3v ja 1v lasten kanssa, ja kaikki nautimme uimisesta ja auringosta.

Kanaria, turkki ja kreikka myös varmoja lasten kanssa, tietysti tähän aikaa vuodesta tuntuu hölmöltä lentää 6h kanarialle, kun lähempääkin saa lämpöä. Sellaisella matkanjärjestäjällä kuin NAZAR on upeita ja edullisia all inclisive lomaparatiiseja turkissa, lentää finskillä. En tiedä onko tuo lentoyhtiö teille tärkeä, toisille on.. Mutta tuo nazar kannattaa käydä katsastamassa.

Uusimmat

Suosituimmat