Vierailija

Miten olette toteuttaneet? Haetteko yöelämästä vai deitti-sivustoilta?

Kommentit (12)

Mäkin käyn välillä chattaamassa suomi24:ssa ihan jutellakseni ja koko ajan joku vonkuu seksiseuraa. Ei näytä haittaavan vaikka ilmoitan olevani naimisissa. Ihmeellistä tämä nykyinen meininki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen vastannut aika monelle viestiin, mutta pidemmän päälle pitänee tehdä jotain raakausta. Oon aivan liian kiltti :-PMiten te muut toimitte?

Yöelämästä... en oo ollut sillä mielellä liikenteessä. Aattelin, että netti on tätä päivää.Tosin noita yhteydenottoja on nyt niin paljon, että pakko jättää kylmästi osaan vastaamatta.ap

työpaikoilta ja yöelämästä ja varmaan sieltä netistäkin. Meikäläiseen takertuu jatkuvasti joku. Siitä voin sitten valita parhaat päältä ja testata, et onko mihinkään.

Mä alan kohta kallistua siihen, että haen seuraa iltamenoista. Olen aloittanut kahden miehen kanssa keskustelut, joista toinen saattaa olla opiskelijoitani ja toinen on työkaverini (onneksi on iso työyhteisö).

En oo vielä varma, uskallanko mennä pidemmälle, mutta kokeilen tuota viestittelyä.Se kiinnostaa, että millä kriteereillä raakaatte? Oon miettinyt, otanko tiukat ikärajat ja yksi vaihtoehto on unohtaa kaikki vapaat. Siis että hakisko selkeästi varattua miestä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat