Voiko äänenkäheys olla allergiaoire?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ja voiko ötökän puremista tulla allergisiaoireita?

Olimme mökillä ja 2v tyttömme sai paljon itikan ja paarman puremia. Osa alkoi punottaa ja turvottaa, pantysonia laitoin ja pahoihin tulehtuneelta näyttäviin basibactia. Ne auttoivat hieman, mutta muutama kohta punoitaa edelleen vaikka olemme olleet jo 3 päivää kotona. Ääni meni käheäksi viimeisenä mökkipäivänä ja on edelleen. Nuhaa eikä mitään muutakaan ole vielä ainakaan. Myös korvan takana olevat imusolmukket ovat vähän turvoksissa ( Itsellä ne turpoaa myös jos on paljon ötökän puremia). Kertokaa kannataisiko viedä lääkäriin

( ei vaivaa kyllä mitenkään yleisvointia ja nukkukin hyvin)? Lapsi on monelle ruoka-aineelle allerginen myöskin. Ehkä Heinix tai jokin auttaisi tai sitten huoledin taas ihan turhaan...

Kommentit (3)

Vierailija

Olen kuullut, että äänen käheys voi olla allergiaoire, mutta ei aivan pienillä. Sinulla on jo kuitenkin kaksivuotias, joten saattaa hyvinkin johtua allergiasta.

Vierailija

Tuo astman puhkeminen taitaa olla vain ajan kysymys, kun isällä on se. No, nyt kyllä taitaa nuo hyönteisten pistot aiheutta oireet. Täytyy käväistä lääkärissä, kiitos vastanneille!

Vierailija

Meillä se äänen käheys liittyi astmaan..joka tosin meni ohi sekin reilun vuoden lääkityksellä. Hyönteistenpistoihin meillä säännöllisesti zyrtec tippoja--lääkärin määräyksellä! Käykäähän lääkärillä niin varmasti selviää asiat! Mukavaa loppu kesää itikoista ja allergioista huolimatta!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat