Vierailija

Kommentit (5)


Eli ikään kuin yllytetään tai kiihotetaan muita johonkin. Av:lla provot ovat yleensä " outoja" aloituksia jolla yritetään saada muut kirjoittamaan ketjuun. Provot tunnistaa kyllä. Tosin aina joku provosoituu eli menee lankaan.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Provoilu on ihan lapsellista häiriköintiä, jotkut tekee sitä kunnes joutuu ite provoilun kohteeks, si onki hiljanen. Ite en kuitenkaan provoo ketään, koska se on luuserien hommaa, ite yritän olla ennemmin asiallinen. En nää provoilussa mitään järkee?

Vierailija

Juu. Niinhän ne tunnistaa juu. Mää nään näin että ei kannata vastata siihen, provosoija yleensä tekee ittensä typeräks ja voi saada ite lokaa eli se ei yleensä kannata, siis asiaton. Joskus sitä voi kohdata vahingossa mut si ollaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ei olla moksiskaan, suosittelen sitä.

Vierailija

Provo on tahallista vittuiluakin, mm yleensä pyrkimys kiihottaa, ärsyttää ja pakottaa tekemään jotain, vastalääke on ei totella, antaa takas, tosin ite kyl suosittelen ettei kannata antaa takas, mielummin suosiin välttään täysin mokoma seurakin tai viestiketju kokonaan, ei se oo kivaa, paras valita seura mikä ei oo niin tyhmä eli fiksu seura.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat