Vierailija

Hollannin oikeusistuin on päättänyt, ettei pedofiilien muodostaman puolueen toimintaa voi kieltää lailla.Veljellisen rakkauden vapauden ja monimuotoisuuden puolue (PNVD) perustettiin toukokuussa. Sen tavoitteena on muun muassa alentaa alaikäisyyden rajaa seksuaalisuhteissa kuudestatoista kahteentoista ikävuoteen sekä laillistaa lapsipornografia ja eläimiin sekaantuminen." Sananvapauden, kokoontumisen vapauden ja järjestäytymisen vapauden tulisi olla demokraattisen oikeuskäsityksen perusteita. Myös PNVD:llä on oikeus näihin vapauksiin" , oikeus totesi lausunnossaan.Oikeusistuimen mukaan sananvapaudella on rajansa, mutta niitä voidaan soveltaa vain toimintaan joka horjuttavat julkista rauhaa. Puoluetoimintaa ei oikeuden ratkaisussa luettu tällaiseksi." Odotimme voittoa. Emme tee mitään rikollista, miksi siis puolue pitäisi kieltää" , kysyi PNDV:n puheenjohtaja Marthijn Uittenbogaard hollantilaiselle ANP-uutistoimistolle antamassaan haastattelussa.Hollanti on tunnettu liberaalista suhtautumisestaan muun muassa mietoihin huumeisiin, prostituutioon ja samaa sukupuolta edustavien avioliittoihin.PNVD on kuitenkin aiheuttanut maassa suurta närää. Mielipidetiedustelujen mukaan 82 prosenttia hollantilaisista toivoo hallituksen puuttuvan puolueen toimintaan.Lasten oikeuksia puolustavat järjestöt ovat vastustaneet PNVD:tä perustelunaan muun muassa, että puolue polkee lasten oikeuksia ja että sen ajatusmaailma on uhkaa demokraattisen valtion perusteita." ´Kansalaisten täytyy ottaa aloite ja tuoda äänensä kuuluviin, mikäli haluamme ettei lasten oikeuksia uhrata pedofiilien oikeuksien vuoksi" , totesi lasten oikeuksien puolesta kampanjoiva ryhmä lausunnossaan.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

käytä prostituoituja eivätkä harrasta liikaa esiaviollista seksiä. Eivätkä näyttäydy omien vanhempienkaa edessä liian vähäpukeisina. Ristiriitaista toleranssia.

Huomaatko eron:1. " Hollanti sallii pedofiilien puolueen"2. " Hollanti sallii pedofiilian"1. on tosi, sillä järjestäytymisessä ei ole mitään laitonta ja sitä ei vain voi kieltää. Muuten liikutaan pois demokratiasta.2. ei ole tosi, mikä teiltä mammoilta tuntuu nyt jatkuvasti unohtuvan.

vois jo jotenkin alkaa boikotoimaan joltain ylemmältä taholta?? kuka täällä enää suojelee lapsia, jos maa voi sallia tuollaisen puoleen, joka ajaa tuollaisia asioita " siksi, että he eivät tee mitään laitonta" . as if...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat