Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olimme viime viikonloppuna siskontytön rippijuhlissa. Juhlistamassa oli mukana serkkuni ja hänen aviomiehensä, jotka menivät viime kesänä naimisiin. Kesken siskontytön juhlinnan he sanoivat, että heillä on ilmoitusasiaa. Tämä ilmoitusasia koski sitä, että heille on loppuvuodesta tulossa perheenlisäystä ja haluavat näin ilmoittaa siitä kaikille sukulaisille yhtä aikaa. Yhtäkkiä heistä tuli juhlien keskipiste. Onniteltiin, kyseltiin olotilaa, tuntemuksia, asunnonvaihtoaikeita, isyysloman pitämisestä, jne. Varsinainen juhlan kohde, siskontyttö, jäi varjoon ja näytti vähän siltä kuin olisi pahoittanut mielensä.Minusta serkkuni toimi todella törkeästi ja laitoinkin hänelle juhlan jälkeen sähköpostia, että eikö olisi voinut jotenkin muuten kertoa uutisensa. Nyt jäi nuorella tytöllä elämän ekat suuret juhlat heidän uutisensa varjoon. Serkkuni kirjoitti takaisin, että olen nyt loukannut häntä ja miksen voi iloita hänen raskaudestaan ja että tämä oli erinomainen tilaisuus kertoa koko suvulla.Olinko siis ihan törkeä?

Kommentit (14)

mutta en juhlissa ilennyt sanoa ja myöhäistähän se olisi ollut. Ajattelin, että laitan sähköpostilla viestiä, että olipa ajattelematonta toimintaa. Etteivät sitten jatkossa enää tekisi tuolla tavallaap

antaa tollasten tollojen pahoittaa mielensä, jos ovat niin hölmöjä. Kyllä varmasti rippityttö pahoitti mielensä kanssa!!!!Eli ei ehk' kannata enää edes vaivautua vastaamaan mitään tälle serkulle tästä aiheesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin aikamoisia tampioita on kyllä ollut koko juhlaväki. En niinkään näkisi serkuissasi syytä, saahan sitä sukujuhlissa kuulumisiaan kertoa. Ihmisten (juhlijoiden) tulisi kuitenkin ottaa sen verran vastuuta omasta käytöksestään, että pitävät mielessä mitä lopulta juhlimassa ollaan. Hienotunteisuus on vierailta unohtunut, jos ovat alkaneet vauvauutisesta noin kovasti kohkata. Minkäs serkkunne sille taas voivat?

olivat tytön rippijuhlat, eikä serkkusi juhlat. Vauvan saannista ehtii kertoa muutoinkin. Serkkusi voi ihan hyvin pitää kotona naisten kesken pikkukemut vauvan odotuksen merkeissä. Sehän on ihan tavallista nykyään. Ihan hyvä et kerroit sen serkullesikin, kun kerran tyttökin pahoitti mielensä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat