Vierailija


Päiväkodissa oli käynyt seuraavaa:

Poikani (4v) oli kiivennyt luvatta kaverinsa kanssa puuhun siten, että kaverin haalariin tuli pieni palkeenkieli. Kaverin äiti suivaantui ja syyttää meidän poikaa rikkoutuneesta haalarista. Vaatii 100 euroa, jotta hän saa pojalle uuden haalarin. Mielestäni tuo vaatimus on kohtuuton, vaikka haalari onkin tämän vuoden ostos.Tämä äiti on nyt vauhkonnut koko viikon asiasta niin, että kävin ostamassa pojalle uuden puvun, tismalleen samanlaisen kuin edellinen. Ei olisi mielestäni pitänyt, mutta ajattelin, että hiljeneepä mamma, mutta mitä vielä. Ei kuulemma käy! Haalari on kuulemma jo melkein pieni, joten hän olisi ostanut syksyksi isomman. Mesominen siis jatkuu. Tällä viikolla on haukkunut asiasta päiväkodin työntekijät, kun eivät saa kaameaa poikaani ja meidän perhettä korvaamaan " rikkomaansa" . Meidän poika kun oli kuulemma yllyttänyt siihen puuhun kiipeämiseen.Rasittaa ja ärsyttää. Miten kannattaisi toimia, kun tuntuu, ettei mikään ole hyvä? Pitäisikö vain olla hiljaa ja olla ottamatta kantaa enää koko juttuun?

Sivut

Kommentit (87)

siis tosiaan on päiväkodin vastuulla katsoa lasten perään - ja leikeissä vaatteita hajoaa joka tapauksessa.

Eihän poikasi rikkonut toisen haalaria edes vahingossa, saati tahallaan. Jos olisi tahallaan vaikka ottanut sakset ja leikellyt, niin sitten ehkä (tällaistakin päiväkodin pitäisi teoriassa valvoa).Ja TOSI noloa tuolt aäidiltä vielä vaatia ISOMPAA haalaria, täysin hyväksikäyttöä!! Hänhän yrittäää hyötyä asiasta. Olisi tyytyväinen kun sai saman tuotteen tilalle! Päiväkodin puolesta typerää muuten välitellä hänen viestejään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Teidän ei kuulu korvata mitään koska lapset ovat hoidossa ja näin

Meillä vähän samanlainen juttu, poika lainasi kaveriltaan pleikkari-peliä, jonka nuorempi pikkuveli rikkoi, ilmoitimme tämän pelin omistajalle ja hänen vanhemmille pelin rikkoutumisesta ja lupauduimme ostamaan uuden, niinpä ostimme saman pelin tilalle, mutta eipä se kelvannutkaan vaan pojan isän mielestä meidän olisikin pitänyt ostaa pojalle pelin uusin osa.
Juttuja meneillään.

Jos on useatikin alkanut käräjöimään vaatejuttuja niin saattaa olla sellaisnen että haluaa vaan kustantaa uudet vaatteet muilla.Kyllä mä ymmärrän että vaatteen rikki menoiharmittaa . Kyllä muakin ottaisi päähän sellainen ,mutta onhan se poika itse päättänyt kiivetä sinne puuhun .Eri asia olis se jos sinun poikasi olisi repinyt pukua niin kovasti että se olis mennyt rikki. Silloin olist mielestäni korvausvelvollinen.

. Nyt ap jämäköidyt. Haet sen liian pienen haalarin pois ja päiväkoti hoitakoon. hehän ovat näköjään laiminlyöneet lasten valvonnan, kun pojat saavat kiipeillä hoitopäivän aikana puihin.Kannattaa soittaa lääninhallitukseen ja kysyä, millaiset turvallisuusvaatimukset päiväkodin toiminnalle on. En usko, että puissa kiipeily on edes laillista touhua, siinähän lapsen turvallisuus on uhattuna.Hoitajien kuuluu valvoa lapsia niin, etteivät he joudu vaaraan. Ikäviä esimerkkejä lähiajoilta on paljon, hukkumisista leikkitelineitten alle kuolemisiin.Ja jos valvonnan puutteen takia lasten varusteen turmeltuvat, niin vastuuhan on päiväkodilla. Eivät vanhemmat voi valvoa päiväkotilapsiaan työpaikoiltaan käsin.

entä jos ap:nkin pojan haalarit tms. ois revenny kiipeilytouhuissa niin korvaisiko tämä hullupää sitten ne? kun hänen poikansa olisi siinä ollut osallisena.

Pyydä haalari takaisin jos ei kelpaa. Sinun ei olei sitä pitänyt edes ostaa. Toisen pojan haalarin rikkoutuminen ei ole sinun vastuullasi. Poika on itse puuhun kiivennyt vaikka kuinka olisi sinun poika mennet sinne ensin.

Jätä asia pk huoleksi. Ei taida sieltäkään korvausta tulla sillä lapsi oli kiivennyt puuhun LUVATTA, tosin pk valvonta pihalla oli huolimatonta.

Mielestäni ihminen on velvollinen korvaamaan toisen lapsen vaatteen vain jos- lapsi on tahallaan rikkonut kaverinsa vaatteet esim. saksilla tms.- lapsi on kiusaanut toista ja tässä vaatteet ovat rikkoituneet.

jos joku on tilanteesta vastuussa, niin päiväkoti. Ethän itse edes ollut paikalla. Päivähoitohenkilökunta vastaa hoidokkiensa edesottamuksista päivähoitoaikana. Eri asia, jos olet itse ollut päiväkodin pihalla läsnä samaan aikaan. Eli tämä toinen äiti on täysin väärällä asialla. Voit sanoa hänelle että ensinnäkään sinulla ei ole minkäänlaista velvollisuutta ostaa hänen lapselleen yhtään mitään ja koska teit sen vain ja ainoastaan hyvää hyvyyttäsi, hän käyttäytyy kuin sivistymätön moukka jos ei tajua olla kiitollinen siitä mitä teit.


käytöstä. Meillä tämä päiväkoti ura on ihan aluillaan vasta, joten lupasin hoitaa asian muualla, jos jotain hoidettavaa on. Yritinkin jo alkuviikosta soittaa tälle äidille, mutta hän ei halua keskustella kanssani. En ensin tajunnut, että tämä mamma on täysin tasapainoton ja siksi ajattelinkin, että yritän olla ystävällinen ja korvaan tämän tilanteen aiheuttaman mielipahan, kun poikani kuitenkin oli tilanteessa osallisena. Kukaan ei tätä tilannetta nähnyt ja nyt jopa aloin miettiä, että tulikohan koko repeämä edes tuollaisessa tilanteessa.Itsekin ihmetteli, miksi pitää olla haalari päällä, kun ei nyt niin kylmä kuitenkaan ole, mutta toisaalta kosteaa on.No, ehkä opin tästä tilanteesta jotain :).ap

ÄLÄ VAAN ENÄÄ VAIHDA SITÄ ISOMPAAN! Tuohan alkaa kuulostamaan jo hyväksikäytöltä. Mäkin voisin aina päivitellä muksun haalarit kokoa isompaan vastaavilla syytöksillä.Se, että ostit haalarin, oli jo ylipäätään liikaa, mutta että vielä pitäisi ostaa isompaa kokoa...? Älä reagoi asiaan enää mitenkään. Et vastaa kysymyksiin ja jos äiskä käy niskaasi, niin toteat viileästi: " tämä asia on meidän puolelta hyvitetty jo kohtuutta enemmän ja en halua kuulla aiheesta enempää. Voit tehdä rikosilmoituksen, jos asiassa on mielestäsi vielä jotain epäselvää."


Ei suostu kasvotusten keskustelemaan asiasta, lähettelee vain viestejä päiväkodin kautta.Hitsi kun harmittaa, että lähdin ollenkaan mukaan tämän sekopään juttuihin ostamalla sen uuden puvun. Olisi varmaan pitänyt olla ihan hiljaa. Plääh!ap

Säilytä kaikki viestit ja asioi tästedes vain päiväkodin kautta. pyydä sekopäätä olemaan ottamatta yhteyttä ja sano tekeväsi häirikköviesteistä ilmoitus poliisille jolleivät ne lopu.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat