Seuraa 

Täällä palstalla on ollut joskus aiemmin juttusilla muitakin sellileskiä (sain vinkin), joten kyselen, jos nyt löytyisi kohtalotovereita...

Kommentit (4)

Nostin esiin ton vanhan piiitkän ketjun, jos kiinnostaa lueskella.. Ja jos intoa riittää, niin liittykää ihmeessä tohon yhteisöön (ohjeet olikin joku ystävällinen jo käynyt kaivamassa esille)! Siellä on kylläkin nyt kesällä ollut tosi hiljaista, mutta sekaan vaan, yleensä muutkin innostuu kirjottelemaan kunhan joku vaan eka viittii alottaa... :)

Elikkäs vielä puolivuotta olis kestettävä tätä piinaa:/ täällä tosiaan oli jossain vaiheessa joku ketju " sellileskeille" ..

Onkos sulla pitkä odotus jäljellä?voimia kovasti ja pitkää pinnaa!!!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mies on nyt tutkintavankeudessa eli tuomion pituudesta ei vielä tarkempaa tietoa. Joka tapauksessa useita vuosia, mut ensikertalaisena pääsee puolella. toiveikas olen silti yhteisen tulevaisuuden suhteen. Meillä on myös ihana yhteinen lapsi. Kuinka pitkä odotus sulla on ollu?

Mun miehelle tuli 4.vuoden tuomio..josta ekakertalaisena istuu sen puolet. Ja nyt siis noin puolivuotta jäljellä...Yllättävän nopeasti tuo aika on kulunut kuitenkin. Välillä tietysti tulee fiilis, että ei tässä ole mitään järkeä (kuten tänään), mutta onneksi lomat pyörii jne.

Meilläkin on lapsi:) onneksi vielä niin pieni ettei ihan vielä tarvitse selitellä isän poissaoloja..harmittaa vaan, kun kaikki tärkeät jutut jäivät mieheltäni näkemättä (lapsen syntyminen, vauva-aika, 1-vuotis synttärit jne.) Minkäs ikäinen lapsi teillä on?:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat