Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (7)

Kyllähän tätä moderoidaan tietty, mutta jos oikeasti nyt haluat jotain palautetta antaa, niin tekee se tuon kohdan "palaute" kautta. Tänne Aihe Vapaalle saat kyllä kirjoitella vaikka "toimitus on pissapäitä" ilman että sitä kukaan noteeraa. Ellei joku sitten jotenkin ilmianna viestiä asiattomana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Selitykseksi sitten laitoin, että ketju on asiaton, koska ylläpito ei viitsi kommentoida tänne eikä yhtään minne muuallekaan näitä valituksia.

Ja paljon vauva-lehden tilaajia. Luulisi että ne haluaisivat pitää lukijat tyytyväisinä eikä karkoittaa heitä huonolla asiakaspalvelulla. Ja täältä on kaikonnut tosi paljon porukkaa...

Suomessa aina valitetaan, että tiedottaminen ei ikinä toimi. Ja sitä opetetaan ja opetetaan ja esimiehille koulutetaan. Opetetaan, että vaikka ei ole mitään tiedotettavaa, niin silti pitää tiedottaa, ettei ole mitään tiedotettavaa. Silti tämä tiedottaminen ei ikinä toimi. t. tiedottamisen opettaja

Eli jokin pino mihin ylläpito itse kävisi vastaamassa sitä mukaa kun asiat etenee. Tämä on todella turhauttavaa ja ihan kyllä pistää hävettämään tämän uudistuksen toteuttajien puolesta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat