Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mihin kaksosrattaisiin saa seisomalaudan? Meillä on pian 2-vuotiaat kolmoset, rattaita ja vaunuja on ja on ollut jos jonkinlaisia. Nyt suunnitellaan luopuvamme ainakin toisista kolmosrattaista ja tilalle ajateltiin hankkia kaksosrattaat ja seisomalauta, lähinnä lyhyitä matkoja varten. Tällä hetkellä meillä on Hartanin tuplat (ZII muistaakseni) ja ainakin niihin tuntuisi aika mahdottomalta laittaa seisomalautaa. Ei siis tarvittaisi mitään vaunuja enää, vaan ihan istumarattaat riittää. Kertokaa vinkkejä!

Kommentit (6)

Meillä siis Teutoniat ja niitä voisin teille todella suositella. Mahtuu kolmekin mukulaa hätätapauksessa ja ulkomitat ovat vain 79 cm. Mutta sisätila on 65 cm, siis ilmeisesti 10 cm enemmän kuin muissa. Meillä Teutonian oma seisomalauta. Meillä tuplat 7 kk ja isosisko täytti juuri 2 vuotta. Välillä on kaikki kolme nukkumassa/istumassa vaunuissa. Ollaan oltu ihan älyttömän tyytyväisiä!

Me hankittiin tuleville tuplille ja isollesiskolle (2v) emmaljungan twin city crossit ja niihin seisomalauta. Sanoi Myymälässä, että seisomalauta käy kaikkiin emmaljungiin. Eli voisin kuvitella että niihin ihan basic-rattaisiinkin saa sen laitettua. Meistä Emmaljunga oli nimen omaan tuplista kaikkein "vakaimman" oloinen juuri seisomalauta-matkustajaa ajatellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Testaisin itse liikkeessa ja niihin laitettiin Brion oma lautra kiinni niin, että kroin napsut irroitetaan ja laitetaan sinne alle kiinni. hyvin toimi. kyydissä 1,5 v kaksoset ja laudalla 3,5v. Meille tulee isojen kaveriksi tälläinen systeemi. paitsi, etta esikoinen saa matkustaan korissa =)laudalla ja korissa on ihan hyvä ja tilava seistä

Meillä kanssa nuo Doublewavet ja niissä lauta. Mutta sain viritettyä Hartan ZXII:kin laudan. Ei ihan kuulu siihen mutta pujottamalla menee sieltä välistä. Niin ja tietty muihinkin saa, mutta jos etsii kevyttä ratkaisua niin ottaisin Brion Tuplaponyt ja niihin laudan.Meillä kaksoset ja esikoinen, ja ajattelin tuota tuplapony/lauta/kori ratkaisua meille. Paikallinen perhepäivähoitaja nimittäin kulkee kolmen kanssa ilman lautaa niin, että yksi seisoo siinä tuplaponyjen ostoskorissa ja hyvin kulkeekin ;)

... siis että voiko Brion Tuplaponyn tyyppisiin rattaisiin laittaa seisomalaudan. Tai siis että onko silloin sen laudalla olevan lapsen hyvä olla siinä vai onko selkänoja pahasti tiellä? Täytyisi mennä kauppaan kokeilemaan. Juuri tuollaista kevyttä ratkaisua haetaan, sillä yhdet kunnon triplarattaat meillä on eikä niistä vielä luovuta. Ne vaan on esim. kaupassa aivan liian leveät.Kiitos kaikille vinkeistä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat