Seuraa 

Pongsin oviksen tai paremminkin sen lh-huipun ovistestillä kierron 12 pv ja oletan että ovis oli siitä seuraavana päivänä. ahkerasti silloin touhuilimme ja n. 6 pv oviksen jälkeen tuli paperiin tippa verta. Innoissani hihkuin, että nyt onnasi ja tämä aivan varmasti kiinnittymisvuotoa mutta enää en olekaan asiasta niin varma kun raskaustestit vaan näyttävät negaa. Tosin ensimmäinen " virallinen" testauspäiväkin olisi ohjeiden mukaan vasta ensi viikolla mutta jotekin olin ihan varma, että kyllä ne varmasti näyttäisivät nyt jo jotakin edes haleaa viivaa MUTTA EI MITÄÄN! Menetänkö jo toivoni ja lopetan testailun...Rahat onkin jo mennyt kun olen vieraillut joka päivä lähiapteekissa. Myyjä katsoo jo hieman oudosti... Taidan siirtyä nettitesteisin ensi kierrossa jos tässä kierrossa ei vielä tärpännyt.

Kommentit (2)

niin oviksen jälkeen tosiaan tuli vähän vuotoa, vaikka se oli kyllä rusehtavaa. Yhtenä päiväna ja ihan vähän.Malta odottaa sinne ensiviikkoon, toivottavasti silloin plussaat.

vaaleanpunaista vuotoa ja tosi vähän. Mutta siitä tiesin olevani raskaana. Testasin vasta kp 28/28 varmistaakseni asian. Nyt poika 5kk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat