Vierailija


Vaikea kuvitella. Meillä loputonta showta pitää 2,5-vuotias, joka vinkuu, marisee, itkee ja narisee pitkin päivää jostakin. Tulen hulluksi!Onko olemassa vinkuvapaita lapsosia?

Kommentit (17)

Kiukkukohtauksia toki saa tasaiseen tahtiin, mutta sellaista jatkuvaa marinaa ei harrasta. Johtuisiko siitä, että tietää, että se on ihan turhaa. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No nyt onkin selviämässä, ettei tyttö olekaan ehkä ihan normaali lapsi:(. Hän on erityislapsi eikä hän ymmärrä kaikkea mitä me hänelle sanomme. Hän ei ymmärrä syy-seuraus yhteyksiä esim.

Uskokaa huviksenne, että täsmälleen samoja keinoja on meilläkin käytetty ihan aina! Olemme johdonmukaisia, samat säännöt molemmille lapsille joka paikassa, kotona ja kylässä. Mutta eipä auta!Viimeiset 6 kk ovat olleet pahimpia. Tyttö alkaa välittömästi itkemään, kun joku asia ei onnistu tai menee pieleen. Jos veli on liian lähellä tai liian kaukana, jos mennään potalle, pesulle, ulos, sisälle, kammataan hiukset, vaihdetaan vaatteet, ihan mitä vaan. JOKA kerta sanon rauhallisella äänellä: " puhuisitko selvästi, että ymmärrän sinua" Ja että " äiti ei ymmärrä vinkukieltä, pyydähän nätisti" . En reagoin vinkumiseen, hänen täytyy pyytää selvästi ja asiallisesti ennenkuin toimin. Mutta eikun rutkutus jatkuu vaan. AAAAARGH!!APVierailija:

Lainaus:


Kiukkukohtauksia toki saa tasaiseen tahtiin, mutta sellaista jatkuvaa marinaa ei harrasta. Johtuisiko siitä, että tietää, että se on ihan turhaa. =)


Kaverisi lapset marisevat, ja heistä ei kukaan pidä...mutta MIKSI nuo riivatun tenavat sillä tavalla käyttäytyvät?! Kertokaa joku järisyttävän hyvä keino, millä opettaa lapset vinkuvapaiksi!!14, ihana viesti :D

ap

teimme alusta asti niin että emme reagoineet turhiin ulvomisiin yms. huomion hakuihin. Sanoimme lapselle että " pyydä kauniisti äiti ei kuule mitä haluat kun vingut" jne. Toimi hyvin. Ja jos oikein ranttaliksi joskus harvoin pisti niin jäähylle vaan.Kakkosen kanssa aion jatkaa samaa rataa kunhan tuosta nyt edes vuoden täyttää. Vähän ollaan jo aloiteltu.

Kaverin lapset niin tyttö kuin poikakin on kovia marisemaan. Aina on jommalla kummalla asiat huonosti. Ei niistä lapsista meidän kaveripiirissä oikeen kukaan pidä.

isompi (4v) vinkuu enemmän ja toinen (2v) vähemmän. mutta ei ole meidän koti vinkuvapaata vyöhykettä.mullakin hermo kestäisi paremmin huutoraivarin kuin vinkumisen... ja se jatkuu vaan vaikka sanoo että puhutko normaalilla äänellä niin ymmärrän. kaipa se kuuluu ihmiseloon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat