Hikitahrat. Millä estää tai pestä pois?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis kaksi " ongelmaa" . Miehellä työpaitoina tavalliset halvat valkoiset t-paidat siis toisen paidan alla. Koska tekee sellaista työtä jossa hikoilee/likaantuu niin en ole viitsinyt kalliimpia hankkia. Ny kasa t-paitoja jossa kainaloissa keltaisia hikitahroja. Saako millä puhtaaksi vai onko paidat roskiskamaa? Bio Shout tahranpoistoaine ei tehoa eikä edes valkaisu. Ei viitsisi joka kuukausi olla ostamassa halpispaitojakaan.Minulla itselläni pellavasekoitetta oleva valkoinen kotelomekko. Millä estää hikitahrat kainaloissa? Olisi kiva pitää mekkoa ensikin kesänä ilman jakkua. Toistaiseksi niitä tahroja ei ole mutta varmasti tulee koska olen itse kova hikoilemaan varsinkin kainaloista.Kiitos avusta!

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä sekä minä että myös mies käytetään kainaloissa ihan ehtoja naisten pikkuhousunsuojia. Kuulostaa aika eksoottiselta, mutta toimii loistavasti! :-D Ne pysyy hyvin kahden tarran avulla ja ne voi päivän päätteessä ottaa pois puserosta. Lisäksi ovat pieniä ja imee hyvin hikeä - voi vaihtaa vaikka kesken päivän. Puseroita säästyy tosi paljon tämän takia. Ja muistathan, että on olemassa myös mustia pikkuhousunsuojia mustille paidoille! ;-)

Vierailija

Hauska tuo tuokusuvadelman niksi!

Minä olen heittänyt keltakainaloiset pois, kun en ole millään niitä saanut puhtaiksi. Ratkaisuksi hikiongelmaan on apteekista saatava deodorantti Absolut torr, joka pitää kainalot kuivina. Tai jos käyttäisi muun värisiä t-paitoja...?

Vierailija

Kiitos vinkeistä. Tuo Tuoksuvadelman vinkki oli kyllä kiltämättä aika eksoottinen. En ole kyllä tullut ajatelleeksi sitä. Mutta luulenpa ettei mies suostu niitä sinne kainaloihin laittamaan. Sen verran konstervatiivinen se meidän herra on.... Onko joku kokeillut valkaisua hihitahroille (siis vitivalkoisille paidoille)?Ei kai siinä muu auta kun heittää menemään ne paidat vaikka muuten hyviä onkin. No rahallisesti ei paljon rasita mutta silti.Täytyypi itse suunnata sinne apteekkiin ja sitä Absolut torr ainetta ostamaan. Onko se minkä hintainen? Miten riittoisa?Vierailija

Meillä on mies jo hyvin selvillä, mikä merkki on pitävin ja imukykyisin. :-D Lisäksi se hamstraa niitä pikkuhousunsuojalaatikkoja kaupasta aina kun näkee tarjouksen. Paremmin se niistä on perillä kuin minä! Mutta todellakin: kannattaa kokeilla, on edullisia ja todella toimivia. Sain vinkin erittäin paljon hikoilevalta ystävältäni, joka kyllästyi valmiisiin hikilappuihin (niitäkin myydään jossain), kun niiden imukyky oli täysi nolla.

Vierailija

Myös välillä pesu 60 asteessa auttaa, puuvilla kestää tuon kuuman ja täysin valkoinen jopa 90 asteen.Omista valkoisista paidoista poistan kainalotahroja klooriitilla, myös tekokuituisista.Meillä miehellä ei tuota kainalo ongelmaa, mutta paidat pinttyvät kauttaaltaan kun pitää pari kertaa jääkiekko pelissä. Siksi pesen niitä mukana koneessa kun on noita " täsmä kloorattuja" mukana.

Vierailija

Ehkä sitten tyhmä kommentti, mutta mitä väliä sillä on, että toisen paidan alla pidettävän paidan kainaloissa on tahroja? Alkuperäiseen kysymykseen siis viittaan, sellaisenaan pidettävä paita on toki eri asia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat