Vierailija

Kyllä ärsytti, kun eräs uhkea mamma esitteli muotojaan valkoisissa pikkupikkubikineissä keikistellen lapsiaan leikittävien isien nokkien alla. Pyllisteli ja kumarteli tissejään esitellen meidänkin isännän edessä. Isät tuntuivat viihtyvät altailla lasten kanssa poikkeuksellisen hyvin. Ei näkynyt muijan miestä paikalla.Kommentit (18)

Vierailija:

[quote]


Kyllä ärsytti, kun eräs uhkea mamma esitteli muotojaan valkoisissa pikkupikkubikineissä keikistellen lapsiaan leikittävien isien nokkien alla. Pyllisteli ja kumarteli tissejään esitellen meidänkin isännän edessä. Isät tuntuivat viihtyvät altailla lasten kanssa poikkeuksellisen hyvin. Ei näkynyt muijan miestä paikalla.[/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja pitäiskö " oman ukon" kulkea silmät kiinni kesällä???????Kyllä mun itsetuntoni ainakin kestää, vaikka mies kuolaisi kenen perään. Siitä vaan, jos siltä tuntuu!t. yksi itseensä tyytyväinen ja miehestään varma muodoton " päärynä"

Me oltiin puuhamaassa alkukesän helteillä ja mua sitten ihmettytti, että kaikenmaailman uhkeat lylleröt, ne sielle puistonkin puolella heilui pikkupikkubikineissään.. Jotenkin eto kattoa, kun akat kulki siellä bikininrajat karvoja tursuten. Sori vaan, mutta se ei ole kaunista katottavaa!!Ja koska joku nyt kuitenkin kirjoittaa, että mitäs katsoin, ni juu, jossain sitä on pakko silmiään pitää. Ja jos toinen on siinä edessä ahteri levällään lapsiaan noukkimassa, niin sitä ikäänkuin on pakotettu näkemään. :)Ja tuntui kyllä, että eräskin vanhempi naisihminen oikein nautti miesten (jos ei naistenkin) vaivautuneista katseista. Mutta huvinsa kullain.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat