Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Nukkuuko muiden kaksivuotiaat pääsääntöisesti heräämättä läpi yön omassa sängyssään? Meillä se on harvinaista herkkua... Ainoastaan jos nukkuu vieressä ei välttämättä herää, omasta sängystään kömpii ainakin kerran yössä pois. Millä pojan saisi nukkumaan koko yön itsekseen? Aikaisemmin nukkui koko yön, mut parhaillaan ei. Ikää 2 v 2kk. Oma uni huonoa jos nukkuu vieressä.

Kommentit (2)

Omassa huoneessaan nukkuu läpi yön ja on nukkunut kyllä varmaan reilu vuotiaasta asti. En nyt tarkkaan muista, koska ne tutin putoamiseen heräämiset jäi.Nyt on selvästi alkanut mörkö-ikä kun pitää nukkumaan mennessä aina käydä yhdessä katsomassa, ettei verhojen takana ole ketään. Jos yöllä herää painajaiseen, niin käymme peittelemässä, paijaamassa ja pusuttamassa... ja sitten "hyvää yötä" ja unet jatkuu.Eli ei oteta viereen, eikä ole mitään palveluita yöllä. No, on poika pari kertaa kuumina kesäöinä herännyt hikisenä ja pyytänyt vettä janoonsa, niin on tietty annettu mukista ja sitten heti takaisin nukkumaan.

saako tulla teidän väliin tms? Jos jotain tälläistä tapahtuu kannattaa varmaan heti alkuun lopettaa kaikki "palvelukset" yöllä ja nukuttaa poika omaan sänkyyn takaisin ilman turhempia toimenpiteitä. Meillä molemmat tytöt (vajaa 3v ja 1½v) nukkuvat useimmiten koko yön putkeen. Ovat nukkuneet omassa huoneessaan n. puolivuotiaasta, eivätkä ikinä meidän vieressä. Jos jompikumpi herää yöllä kuuluu itkua ja sitten mennään rauhoittelemaan. Eivät tule itse pois sängystä, vaan odottavat siellä, vaikka olisivat täysin hereillä. Isommalla johtuu nykyään useim villeistä unista, mutta jatkaa tosi nopsaan unta kunhan rauhoittuu. Pienempään vaikuttaa enemmän jos on ollut tosi vilkas/rauhaton päivä niin sitten on yökin. Useimmiten kuintekin menee hyvin, onneksi.Kohta saa taas valvoa ihan tarpeeksi =)Tiip+kilpikonna rv 37+4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat