Vierailija

Heillä on neljä lasta ja meillä kuusi. Heillä on isovanhemmat arjessa mukana päivittäin auttamassa, ja meillä taas ei ole mitään apua koskaan, vaan täysin omillamme on pärjättävä.

Kaverini valittaa joka paikassa, miten raskasta suurperheen arjen pyöritys on, kun on omat työt, lasten harrastukset sun muut. Hän on valittanut niin pitkään ja jokaikisessä paikassa, että ihan huvittaa, kun menemme yhdessä jonnekin, niin häneltä jokainen tuntuu kysyvän, että miten HÄN oikein jaksaa tuon kaiken, minulta ei kukaan koskaan kysele jaksamistani.

Mittani on tullut täyteen, enkä enääkohta jaksa häntä tavata, vaikka onkin mukava ihminen, koska valitusta on joka kerta kuunneltava. Lapsemme ovat kuitenkin kavereita, joten väleissä olisi pysyttävä.

Kommentit (5)

En ole mikään kova sanomaan sellaisia tökerösti päin paukauttaen, joten aina kun hän alkoi valittamaan, mä aloin huokailemaan ja olin muutenkin tosi tuskaisen näköinen ja tympiintynyt. /se fiilis tosin kumpusi syvältä sisimmistäni) mutta en edes yrittänyt tsempata kaveriani kun valitti turhista.Taisi ymmärtää yskän, koska alkoi pikkuhiljaa lopettamaan valituksensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat