Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Perussairauden takia ultrattu aikaisin ja nyt viikkoja 7. Aamulla tuli pientä veristä vuotoa ja ultrassa ei näkynyt sykettä. Sain Cytoteciä 600 mg peräsuolen kautta kohdun lääkkeellistä tyhjennystä varten. Tabletit laitettu kuusi tuntia sitten ja ei ole mitään kipuja ja vaan pientä ruskeata vuotoa. Kuuluuko tämän mennä näin?Kommentit (8)

Tämä jouduttiin toistamaan kolmesti ennenkuin mitään vuotoa alkoi tulemaan. Sairaalaan menin aamu 8lta ja pois pääsin ilta 4ltä (jolloin siis vuoto alkoi). Yöllä heräsin kipuihin, ns. supistuksia ja sikiö tuli " klönttinä" pois...

Tämä ei varmaan paljoa lohduta, mutta niin se vain on että luonto tekee tehtävänsä... Voimia!

suun kautta tai emättimeen. Soitin sairaalaan ja kysyin tungettinko pillerit väärään reikään ja vastaukseksi sain, että oikein meni. Lääkäri oli ajatellut, että jos spontaani vuoto lisääntyy niin tulevat vuodon mukana pois. Jos mulle ei tule kunnon vuotoa, niin soitanko huomenna sairaalaan uudelleen? T. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ollu kunnollinen. sitten tehtiin kaavinta. olin henkisesti aivan rikki, km kesti yhteensä 2 vk.

nyt jos olis uudestaan sama kokemus, pyytäisin heti kaavinnan. ei siksi, että ois mitenkään helpompi, mutta että tietäis homman olevan muutamalla sairaalakäynnillä ja vähemmillä s-lomapäivillä ohi.

eiköhän nämä keskenmenoasiat ole tarpeeksi rankkoja ilman, että pitää ruveta arvostelemaan mikä tapa on helpompi.ja ikinä ennen en ole kuullut, että cytoteciä peräsuoleen laitettaisiin. miten ne sieltä vuodon mukana pois tulisi, kun vuotohan tuleeemättimestä??

kenenkään keskenmenoja tms. Mulle kävi esim. kerran siten, että vuoto alkoi, sykettä ei löytynyt, mutta lääkäri ei ollut varma, onko keskenmeno vai ei. Laittoi sitten vain kotiin ja seuraavana päivänä kaikki tuli pois itsekseen. Antoi kyllä toiseksi vaihtoehdoksi, että olis tehty samantien kaavinta, mutta kun ei ollut varma siitä, onko keskenmeno vai ei, niin en siihen suostunut.Keskenmeno ei ole helppo juttu, mutta jokainen varmaan voi käyttää sitä metodia, mikä itselle sopii parhaiten. Ap:lle vain vinkkinä, että kenties pieni ruumiillinen rasitus saattaisi saada vuodon runsastumaan. Keskenmeno on kuin minisynnytys...Osanotto kaikille vauvansa menettäneille.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat