Vierailija

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


www. etuovi. comLAita hakuun (ostaminen) ja sinne hintarajaksi (alin) 500 000 euroa.Kun katsos on eria asia yleensäkin ostaa omakotitalo Helsingistä kuin Pudasjärveltä. Puhumattakaan jos haluaa hyvältä alueelta ja ison talon.

että Stellalla oli niitä sijoitusasuntoja, joista on huimat vuokratuotot?Ans ku veikkaan: mies autokauppias tai asunnonvälittäjä, jolla hyvinä aikoina kunnon provikat. Käheet asuntolainat ja pulassa ollaan, kun komissiot laskee ja korot nousee. Sitten vaan Stella peruskoulupohjalta tienaamaan.Hei hei ja hyvää päivää!

mutta vielä paljon tekemättä. Laadulla rakennettu ja rahaa nyt jo palannut 650 000 euroa ja vielä ulkopuoli ja piha tekemättä. Asuinnelioitä noin 300. Laatu ei vaan asuntokaupoissa ratkaise vaan ulkokuori. Tuntuu että jos myymään aletaan saadaan hikisesti tuo hinta mikä mennyt rakentamiseen. Halvemmallakin olisi päästy jos oltaisiin tingitty laadusta ja aikomuksena myydä talo...

Välittäjän hinta-arvio asunnostamme oli juuri tuo 500 k¿. Ilman välittäjävedätystä arvioni tämän hetken käyvästä hinnasta on 450 k¿.

Oot kyllä Stella saanut kaiken tosi helpolla (ainakin näin tuntuu). Osaatko olla onnellinen? Itse en ole saanut mitään elämässä helpolla, osaankin olla tosi onnellinen siitä mitä nyt on.

stella80:

Lainaus:

" Asuintilaa" 460 neliöö...Onnea valitsemallasi tiellä. Noin nuoreksi naiseksi olet luonut itsellesi aika hienon uran, että tienaat jo nyt noin paljon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat