Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pesettekö lapsukaisen hiukset shamppoolla vai pelkällä vedellä? Itse olen pessyt pelkällä vedellä ja mietin jotta koska voisi lasten shamppoolla pestä. Poika siis 7kk.

nurse + yökyöpelipoika joka tuntuu ehtivän ihan joka paikkaan.

Kommentit (7)

ei ole shampoosta muuta haittaa kun että päänahka alkaa vaatimaan shampoota kun sillä pesemiset aloittaa. hikihän lähtee vedellä päänahasta. ainoostaan kaikki kemikaalit tulee poistaa shampooolla. eli periaatteessa aikuinenkin joka ei käytä mitään aineita hiuksissa pärjää hyvin pelkällä vedellä. toki ois sit aina pitänyt olla käyttämättä shampoota. eli ei kai sen shampoon aloittamista kannata kiirehtiä, aloittaa sit vasta kun on pakko, eli kun se tukka selkeesti tuntuu likaselta eikä puhdistu pelkällä vedellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on hiukset pesty jollakin Natusanin vauvapesuaineella aina suihkussa käymisen yhteydessä tai joka toinen kerta eli 1-3 kertaa viikossa. Hiuksista pesuaine huuhtoutuu sitten muuallekin vartalolle huuhdeltaessa. Tyttö pian 6 kk ja hiukset saa jo kiinni, eli kivasti on puklusta, kuolasta jne. tahmaiset jos ei pese.

viikossa/kahdessa. On ollut syntymästä asti paksu ja pitkä tumma tukka jolle ei kyllä oo pelkkä vesipesu riittänyt! =)

Ja siis Ainun pesunesteellä ollaan pesty.-Alpukka ja " Pinsku" 10kk

Lapsen kädet käy vikkelään enkä sitten millään ollut tyytyväinen vesipesuun kun pää haisi ruoalta. Liha on niin rasvaista ettei se pelkällä vedellä hiuksista lähde. Tarpeen mukaan pestään, eikä välttämättä aina koko päätä. Top & toe myös käytössä ja ei ole ollut valittamista.

Shampoon merkki on Daily baby shampoo. 3 kk iässä piti liottaa karstaa päästä kylpyöljyllä ja siitä vasta hiukset jäikin tahmeiksi ja likaisen näköiseksi. Pakko oli pestä sen jälkeen hiuksen shampoolla. Vauva pestään kaksi kertaa viikossa ja molemmilla kerroilla käytän shampoota. Nyt vauva tasan 7 kk ja kerkeää joka paikkaa vaikkei vielä kontikaan :) Ei vauvashampoosta ole mitään haittaa.

Natusan toptotoe-nestesaippualla poikani hiukset. Poika on 11kk ja kova hikoamaan ja tukka (jota on runsaasti) on ihan selvästi tahmainen. Useammin en ole pessyt ja muuten meillä pestään vain vedellä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat