Vierailija

Ollaan menossa 6 ja 4 v ja vauvan kanssa Puuhamaahan. Kannattaako ottaa omat eväät vai onko ruokailu kohtuuhintaista ravintolassa? Jonoa näissä paikoissa varmaan on laitteisiin mutta entäs ravintolaan? Pitääkö kaikki tavarat ottaa heti mukaan vai pääseekö välillä käymään autolla täydennystä hakemassa?

Hyviä vinkkejä kaikesta otetaan vastaan, kiitos.

Kommentit (7)

Parasta ehkä tarzan-rata, pompputyynyt ja liukumäet. seitsemän tuntia meni.

Meillä on ollut joka kerta omat eväät (pastaa, jonka voi lämmittää mikrossa) ja juotavat. jätskiä ja kahvia ostetaan paikan päältä. Alueella on grillejä ja monet siellä grillaavatkin (huumaavia tuoksuja). Sen verran kritiikkiä, että joissain -esim. formuloissa- autoja ja muita rikki, joten vain muutama oli käytössä, mikä aiheutti jonoja.

Kaiken kaikkiaan muuten meille mieluinen paikka. henkilökunta oli tod. ystävällistä.

Niin, autolla pääsee vapaasti välillä käymään.

Meillä 2-vuotias poika ja kohta 6-vuotias tyttö, molemmat tykkäsivät kovasti ja kulutettiin siellä kokonaista kuusi tuntia! Porukkaa oli aika paljon, mutta niissä " laitteissa" tai toimintapisteissä missä me käytiin, ei ollut kovin suuria jonoja. Mielestäni tosi mukava paikka, siisti ja paljon erilaista toimintaa, myös pieni vesipuisto. Me jätettiin se väliin, koska sunnuntaina pilvinen keli=liian kylmää, ja muutenkin oli ohjelmaa ihan riittävästi.Monilla näytti olevan omat eväät mukana, me ei jaksettu mitään kylmälaukkua raahata mukana eli syötiin siinä ns. buffetravintolassa, aikuisilta 10 euroa ja lapsilta 5 tai 6 (en muista enää!), alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Ei mitään gourmet-ruokaa, mutta lapsille maistui lihapullat, nakit, ranskalaiset mainiosti. Tarjolla oli myös pizzaa ja jotain kana ja lihakastiketta. Myös juomat kuuluivat tohon hintaan sekä kahvit ja lapsille jälkkäriksi joku rahkajuttu.Suosittelen lämpimästi, paljon parempi paikka kuin esim. lintsi, meidän mielestä ainakin. Hauskaa päivää Puuhamaassa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meiän lapset ei siellä viihtyneet. Syötiin siinä ravintolassa, jossa saa hakea seisovasta pöydästä niin paljon kui jaksaa syödä. En enää muista hintoja. En eväiden kanssa jaksanut alkaa väsäämään.

ja kovasti tykättiin. Autolta pääsee hakemaan täydennystä ja portilta saa panttia vastaan vedettäviä kärryjä, joihin mahtuu varusteet kylmälaukkua myöten jos omilla eväillä lähtee liikkeelle. Ravintolahinnat oli varmaankin sellasta normaalitasoa. Laitteisiin ei pahemmin ollu jonoja kun sattui hiukan pilvisempi päivä.

Ottakaa vaan paljon evästä ja juotavaa mukaan. Lisäksi voi ostaa vaikka pelkästään esim. ranskalaisia. Vessoissa on ilmaiseksi vaippojakin, jos sattuu omat unohtua!Alueella paljon grillejä, joissa voi grillata omia makkaroita tms.Portin pielestä pantilla vedettävät kärryt, joissa isommat lapsetkin voivat matkustaa, jos oikein uuvuttaa... jos joku jaksaa vetää! Mukana kulkevat eväät ja vaihtovaatteet. Ottakaa uimavarusteet mukaan, alueella mukava vesipuisto, jossa kuluu vielä hyvä tovi, jos kaunis sää.Ollaan oltu sekä alle kouluikäisten että koululaisten kanssa, kaikki viihtyvät hyvin.Mukavaa päivää! Portit aukeavat klo 10 ja sulkeutuvat muistaakseni klo 19. Kannattaa olla heti aamulla menossa, on väljempää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat