Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olemme siirtymässä tyttären kanssa pinnasängystä tavalliseen sänkyyn. Onko jollain tietoa / tieteellisiä tuloksia siitä, millainen patja on leikki-ikäisen kasvulle ja kehitykselle paras? Kova, pehmeä, joustinpatja, vaahtomuovi? Löytyisikö mistään aiheeseen liittyviä artikkeleita, tai mistä tahoilta voisi asiasta kysellä?

Avusta kiitollinen

Kommentit (6)

vanutäytteinen on hygieenisin ratkaisu etenkin kun pienillä niitä pissavahinkoja tulee väkisinkin. Sen voi vesipestä ja kuivuu sekunnissa, melkein ;) Vaahtomuovihan toimii päinvastoin, imee kostean itseensä...

3v. lapsellani on mielestäni aika kova, paksu patja (ei varsinainen lastenpatja ollenkaan, mutta se on alle 50kg painoisille muistaakseni) ja olen miettinyt, että onkohan se hänelle huono valinta :( Mutta mistään en ole löytänut oikeaa tietoa siitä, että millainen patja olisi hyvä. Lapsille on yleensäkin mielestäni tarjolla hyvin vähän patjoja 80x200-koossa, jollaista me tarvitsisimme. Suurin osa tuntuu olevan sitä pienempää kokoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joustinpatja on ihan turha kevyelle lapselle ja muutenkin patjat yleensä pissataan/oksennetaan pilalle eli jossain vaiheessa pitää kuitenkin ostaa uusi.

Miksi ihmiset ei käytä patjansuojusta lasten sängyssä? Ei tartte pissiä ja oksentaa patjoja pilalle kun laittaa sellasen patjansuojuksen sänkyyn. Enkä nyt tarkota mitään muovitettuja froteekammotuksia tms... Patjansuojus on ehdottomasti hygieenisin vaihtoehto!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat