Vierailija

Josesim työsopimus on määräaikainen, voimassa joulukuun loppuun. Tarjotaan lisää työtä, muttei ota sit vastaan, saako karenssia? Kunnan työstä kyse, eri kunnan kun missä asun.

Kommentit (14)

liikaa ( yli 60 km, josta osa oli huonokuntoista tietä ) ja työyhteisö oli perseestä. Oli töissä siis syyskuun loppuun ja sen jälkeen sai työkkäristä 3 kk karenssia, koska oli kieltäytynyt tarjotusta työstä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos määräaikainen sopimus päättyy ja tarjotaan jatkoa ja kieltäydyt siitä, niin ihan varmana mätkäisevät sulle karenssin. Mikä on niin hyvä syy ettet voisi työtä jatkaa?

SIlloinhan ihminen on töissä. Ei hänellä ole mitään pakkoa jatkaa samassa määräajan jälkeen jos luulee että toisen työpaikan saa. Eikä ole pakko hyväksyä uutta tarjousta toisesta paikasta jos luulee että paremman saa. APn mies voi hyvin luulla. Ei siitä seuraa työkkärin kannalta mitään. Jos sitten luulot ja suunnitelmat ei toteudukaan, vaan jää työttömäksi, SILLION TYÖTTÖMÄNÄ OLLESSA TARJOTTU työpaikka pitää ottaa tai muuten tulee karenssia. Eli käytännössä jos samasta paikasta uudistavat tarjouksen sitten niin siinä sitä ollaan (ja jos työyhteisö oli pyllystä niin ei se ainakaan parane kun ne tietävät että halusit pois).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat