Seuraa 

[color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color][color=FF4040][size=4][b]Jouluksi kuntoon 2006 - esittäytyvät:[/b][/size][b]äippyli-83[/b]:[b]Titi-uu84[/b]:

pituus 163cm

aloituspaino 70kg (BMI 26,31)

tavoitepaino 62kg (BMI 23,33)

laihdutus aloitettu: 27.7.2006

Aikomukseni olisi laihduttaa painonvartijoiden pisteiden avulla. Lisäksi liikuntaa: koiran kanssa lenkkeily päivittäin tai joskus vaihteluna jokin muu liikuntamuoto, jota voi harrastaa yhdessä koiran kanssa (esim. syksyllä marjastus/sienestys metsässä, pyöräily, talvella hiihtäminen ym.) ja tietysti kaikki hyötyliikunta myös kehiin![b]oodi77[/b]:[b]Jossukka85[/b]:[b]Minzy[/b]:[b]desejo[/b]:[b]miiru-75[/b]:[b]Ansku-80[/b]:[b]seiskanelonen[/b]:[b]Kepardiina[/b]:[b]Anemos[/b]:[b]hipsuli06[/b]:[b]Punkis[/b]:[/color][color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color] [color=fuchsia][size=7]♥[/size][/color] [color=pink][size=7]♥[/size][/color]

Kommentit (6)

Pituus: 162 cm

Lähtöpaino: 64 kg

Tavoitepaino: 60 kg

Kuntokuuri aloitettu: Virallisesti 1.8. mutta sitä ennen aina jokaisen viikon maanantaina. :DEnsin ajattelin kokeilla ihan perinteistä herkut pois -linjaa. Sillä saan luultavasti ihan hyvän alkusysäyksen. Pistetaulukot on olemassa tuolla hyllyn reunalla ja yritän taas totutella myös pointsien laskemiseen. Liikuntaa PITÄISI lisätä roimasti, koska viime aikoina sohvan nurkka on houkutellut enemmän kuin hikinen kuntosali. Parin viikon päästä alkaa työmatkaliikunta ja ehkä siitä sitten innostuneena puraisee jumppakärpänenkin.

Eli:

Pituus: 165,5 cm

Lähtöpaino: 72,2kg

Tavoitepaino: 65kg-60kg

Laihdutus aloitettu 31.7.2006

Aikomukseni on laihduttaa liikunnan avulla: kaksi koiraa vie jo nyt minua lenkille, mutta aion myös aloittaa aerobicin tms. vastaavan kunhan ne täällä maalla taas kesän jälkeen alkavat. Myös sen hyötyliikunnan aion ottaa käyttöön, auto saa jäädä kotiin, pyörällä ja kävellenkin lyhyet matkat pääsee! Ruokavaliota aion myöskin tarkastaa: makeat saa jäädä, sekä rasvaiset ruuat. Eli tervetuloa kasvikset ja hedelmät sekä kevyt tuotteet!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli:Pituus: 162cm

lähtöpaino:63kg

lukema nyt: 62,8kg

tavote:n.57kg

laihis aloitettu: 24.7.-06

Mitähän tähän sitten kirjottaisi...? Niin, jos tuon n.6kg saisi tiputettua ja lähinnä juuri tuolla herkkujen eliminoinnilla ja liikunnan lisäämisellä. Koirat minuakin lenkille vievät ja syksyllä on tarkoitus aloittaa taas jumppa, kuntosali/uinti aina kun miehen työ sen sallii, eli saan lapsenvahdin.

Maha ja peffa ovat noita ongelmakohtia, joista luulisin että tuon n.6 kg saisi pois.. Mihinkään luikkulaiheliini linjalle en lähde, eli jos näyttää että parinkin kilon pudotus saa kropan näyttämään hyvältä, niin siihen tyydyn :)elikkäsPituus:165cm

Paino tällähetkellä:68kg

Tavoite paino:55-60kg

Laihis aloitettu:23.7.2006Pyörälenkkejä n.6km näin aluksi aina kun vaan kahdelta lapselta ehtii :)

ratsastusta...hyötyliikuntaa ;)

Sulkapallo...kaikkea mahdollista mikä vähänkään kuluttaa.

Vähän olen katsonut mitä suuhuni laitan...

Kyllä se tästä lähtee tippumaan, kilo on menny jo ;)))

Minzy:Pituus 170cm

aloituspaino 73.5 kg (BMI 25,43)

tavoitepaino 68 kg (BMI 23,53)

laihdutus aloitettu 31.7.2006

Tarkoitus on laihduttaa pääasiassa ruokavalion muutoksella terveellisempään suuntaan, eli vähemmän herkkuja ja enemmän kasviksia. Lisäksi vakaa aikomukseni on lisätä hyötyliikuntaa ja ulkoilua jokaiseen päivään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat