Vierailija

Lueskelin taas jotain ketjua kestovaippainfon sivuilla, ja siinä kiristeltiin hampaita kun valtio ei maksa mitään lisiä siitä, etää äitiyslomalla oleva äiti hoitaa myös isommat lapset kotona..Voi herranjestas mitä pullamössö-valitusta. Aina jotain tukia vinkumassa. Ja sitten uhotaan, että viedään lapset päiväkotiin hoidettavaksi -siitäs saat kela... Siis aikuiset ihmiset...Mitä jos tekisitte just sen verran lapsia kuin itse pystytte elättämään ja hoitamaan? Onko ihan järjetön ehdotus....

Sivut

Kommentit (59)

Yhtä naivia on kysyä, miksi minun pitää maksaa siitä, että pikkulasten vanhemmat käyvät ansiotyössä? (päivähoitomaksu on vain murto-osa todellisista kustannuksista, erotus peritään kuntalaisilta lähinnä kunnallisverotuksessa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jossa äiti vauvan kanssa äitiysrahakaudella, silloin kai jotkut saa lisiä vanhemmista lapsista, kodinhoidontukea et siis välttämättä saa jos olet äitiyslomalla.Mä elän sillä tuella eikä valittamista. Mielummin olen lasten kanssa kotona! Ja täältä saa ihan yhtä lailla sosiaalisuutta lapselle kunhan viittii lähteä pihalle. (ku joku on sanonut joskus että lapset ei osaa sosiaaliseiksi jos on vaan kotona)

Käytätte sitä vaan perusteluna, että saisitte itselle lisää rahaa. Mielestäni yhteiskunnan ei tarvitse tukea lastenhoitoa kotona rahallisesti yhtään enempää. SYY: Hyvinvointivaltiolla on muitakin tuettavia kuin lapsiperheet.

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Minä olen kotihoidontuella ja mieheni tienaa käteen 1200 euroa kuussa. minulle jää 350 euroa käteen kotihoidontuesta, se riittää!28


Ja miehen tulot 2200 josta jää käteen n 1600e

vkon ruuat saa 60-70e:lla.. +laskut

enkä halua elää kituuttamalla.Mieluummin siis teen töitä, pääkoppa pysyy kunnossa kun on muutakin elämää kun lapset
Mutta minä kituutan mielelläni pari vuotta. Meillä kotona äiti oli kotona 10 vuotta. Äiti opetti leipomista ym. Puuroja keittelen paljon.Mitä parasta me kaikki ollaan onnellisia.

Ja ihan kelalta tulee kotihoidontuen lisäosat. Onneksi näin, koska päiväkotiin en halua lapsia laittaa ja jollain sitä täytyy elelläkkin vaikka sitte vähän leveämmin.

rinnastaminen tähän tapauksen on hieman kaukaa haettua.Töiden tekeminen (siis perustoimeentulon hankkiminen ) ja asuminen (joillekin köyhille asumislisä) on PERUSTARPEITA.Lasten hoitamisesta maksaminen on löllöjen paapomista.

niin kyllä loppuu väestönkasvu. Ja mihin se johtaa.. slummialueisiin. Kohta ollaan ku jenkit tai sit ku kiinalaiset ettei saa tehdä ku yhden lapsen. Täälläkin on ongelmia, myönnän.. mut kuka teitä hoitaa vanhana ku meidän lapset.

Vierailija:

Lainaus:


Käytätte sitä vaan perusteluna, että saisitte itselle lisää rahaa. Mielestäni yhteiskunnan ei tarvitse tukea lastenhoitoa kotona rahallisesti yhtään enempää. SYY: Hyvinvointivaltiolla on muitakin tuettavia kuin lapsiperheet.
Miksi hoitoa päiväkodissa pitää sitten tukea suuremmalla summalla kuin hoitoa kotona? Me olemme molemmat töissä, molemmat lapsemme hoidetaan kotona ja saamme kotihoidontuen. Yhteiskunta säästää meidän kohdallamme pitkän pennin, koska tukee lastemme hoitoa huomattavasti pienemmällä summalla kuin päiväkotilasten hoitoa. Ja kun nuorin on 3v, ei yhteiskunta tue lastemme hoitoa enää mitenkään (paitsi jos viemme päiväkotiin), mutta veroeuromme kelpaavat kyllä silti. Jos meidän kaltaisiamme olisi enemmän, ei päivähoidossa olisi niitä ongelmia mitä nyt on.

Siis juuri tätä tarkoitin! " kelan kannattaisi maksaa" , mikä ihme siinä että mitään ei voida tehdä jos siitä ei makseta. Ei edes hoitaa omia lapsia????????????????????????Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat