Vierailija

Kotona ei intohimoa aikoihin, ei mitään yhteistä, juuri puheväleissä ollaan, naimisissa ikuisuus. Lapsia kaksi. Tiedän itsekin, että tämä tilanne aiheuttaa tämän, olen täysin ihastunut työkaveriini. Sanokaa, että unohtakaa tämä mies. Sanokaa, että yritä vielä miehesi kanssa. Sanokaa jotain? Haluaisin yrittää, mutta en tiedä mistä se yhteys ja intohimo taas löytyisi.

Kommentit (3)

tai se nyt enää niin vieras, mutta lähtökohdat mulla täysin samat kuin sulla. Mutta jos itseäsi haluat säästää niin älä tähän ala, mikään ei ole niin kamalaa kun kielletty rakkaus :/

Jos sulla ei ole liitossasi hyväksikäyttöä, pettämistä tai väkivaltaa miehen taholta, niin kehottaisin sinua sinnittelemään eteenpäin ja jossain vaiheessa yrittämään jotain parisuhdeviikonloppua tai jotain. Elämä on välillä tällaista, sama kyllästyminen iskee ennen pitkää uudenkin miehen kanssa. Yritä löytää tyytyväisyys, joka on riippumaton ulkoisista asioista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siitä ei seuraisi mitään hyvää.Sano miehellesi, että sinulle on alkanut tulla hulluja ajatuksia vieraista miehistä. Sano että kaipaat hellyyttä ja intohimoa. Nyt vaivannäköä peliin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat