Seuraa 

Nyt kun pääsin hyvään alkuun noiden kura ja toppavaatteiden kanssa( aloitettu ketju) niin päätin kysäistä avuliailta vastaajilta millainen lampaantalja kannattaisi hankkia. Meille tulee talvella paljon rataskävelyä ja pulkkakin on hankinnassa joten, vinkkaapa mistä löytyis hyvä talja.Menipä kovin talviseksi, mutta meikä onkin tällainen hätähousu, eihän tuota lämmintäkään ole kuin 23 astetta..:)

Kommentit (4)

ettei osta kovin isoa! Esim.- Ruskovillan talja on niin iso, että meillä ainakin vaikeaa saada lapsi mahtumaan sen kanssa pulkkaan. Se myös tulee rattaista joka puolelta " yli" .Hankittiin Prismasta pieni lampaantalja (konepestävä, lyhytkarvainen), maksoi n. 50 e. Sekin on koko pulkan peittävä, ja just sopiva rattaisiin (Emmaljungan suht isot rattaat läytössä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ostin viimetalvena karitsan villan. On tosi hyvä ja lämpöinen. On juuri sopiva vaunujen pohjalle, hiukan reunat nousee lämmikkeeksi vaunun sivuja pitkin. Pulkkaankin on hyvän kokoinen kun ei reunat laahaa maassa. Suosittelen, makso n.50-60 euroo.

on ihana pehmeä ja hunajanvärinen talja, konepestävä. Voi suositella! Ollut kesän lapsen huoneessa mattona ja palaa taas talvella pulkkaan.Sanna

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat