Vierailija

eli onko lapsellanne kummilusikka ihan normaalissa käytössä ruokalusikkana vai pidättekö koristeena hyllyssä?

Kommentit (17)

minäkin ottaa käyttöön. Puhuimme kummin kanssa mitä haluamme lahjaksi ja sanoin että en missään nimessä haluaisi kummilusikkaa mutta muuten ihan mikä vaan lahja käy. Ja eikös tämä mennyt ja ostanut lusikan, joka on nyt ollut muutaman vuoden kaapissa ja tänään aloin miettiä, että pitäisikö ottaa käyttöön... joten taidan nyt siirtää sen sinne lusikkalaatikkoon. Ja vielä sellainen että oletteko pesseet hopealusikan ihan astianpesukoneessa???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä annetaan vuosittain kummilusikoita, sarjoja, jollain vehnää, jollain amerikkalaista, aina hopeaa. Ne eivät ole käytössä, vaan jokaiselle lapselle kerätään omaan osastoon kirjahyllyyn. Ärsyttää kun on käytössä eräässä perheessä, jonka keskimmäisen lapsen kummeja olemme. Ei mitään tyylitajua, arvostusta eikä jatkuvuuden kunnioitusta. Viime jouluna kysyimme vanhemmilta, josko kummilapsemme lähtisi joulukirkkoon kanssamme, tuli vastaus että ei varmasti lähde, ollaan vielä nukkumassa siihen aikaan, kun otetaan viinaa...Tässä olemme nyt vaivihkaa yrittäneet kertoa kummilapsellemme toisenlaisestakin elämästä... Nyt 9 vuotiaana ymmärtää jo, että meillä hänen serkkulapset elävät aivan toisenlaista elämää. Oli meillä heinäkuun toisen viikon ja tulee omasta halustaan uudelleen ensi viikolla. Siis mua ärsyttää tuo holtittomuus, jolla lapset kasvatetaan. Onneksi kummilapsellamme on potentiaalia parempaan. Tässä mietimme viikonlopulla juuri, miten tämä terhakka kaveri saataisiin ajattelemaan tärkeämpiä asioita kuin Nintendo ja isin ryyppääminen...

Meillä nämä säilytetään rakkaina muistoina kastejuhlasta. Lapsen lennettyä pesästä hän saa halutessaan otaa lahjansa mukaansa. Minulla on oma kummilusikka ja kynttilänjalka samassa vitriinissä missä on lapsiemmekin kastelahja esineet.

Ajattelin antaa ne sitten lapsille kun ovat isoja. itte sain oman kummilusikan mukaan kun muutin kotoa pois, ja koristaa lasten lusikoiden kans hyllyä missä on muutkin kummilahjat. En raaski antaa niitä jokapäiväseen käyttöön. Jokaisen lapsen kummilusikkaan on upotettu syntymäkellonajan kertovan kellotaulun keskelle pieni timantti. joten jo siiäkin syytä mieluummin hyllyssä kun keittiön ruokailuvälinelaatikossa.

on ollut molemmilla kovassa käytössä. Vielä 3-vuotiaskin sitä käyttää ja 5-vuotias käyttäisi, mut hänen lusikkansa on kadonnut vuosi sitten. Ilmeisesti mennyt vahingossa roskiin =(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat