Vierailija

Kommentit (7)

Siis lähettäjäosoite on jotenkin muokattu, ei se ole mikään oikea osoite, joka siinä näkyy. Näin luin joskus jostakin. En siis ikinä itse avaa roskaposteja. Jo pelkkä viestin avaaminen voi kuulemma saada tuhoa aikaan...Esim. kaverilleni kävi niin, että joku roskapostittaja omi hänen osoitteensa ja alkoi lähetellä sen kautta viestejä kaikille, joiden osoitteet olivat hänen osoitekirjassaan. Eikä kaverini (omasta mielestään ainakaan) ollut tehnyt muuta kuin vahingossa klikannut jonkun roskapostin auki. Sitten alkoi saada vihaisia soittoja ja maileja, että miksi lähetät jotain viagra-viestejä...

coecahill:

Lainaus:


Ei ne lähettäjät sähköpostin avaamisesta mitään viestiä saa, mutta vastaaminen on eri juttu.
Saanhan minäkin (duunipostissa). Ja mistä sitten johtuu, että aina avattuani roskapostin, alkaa niitä sen jälkeen virrata ja pakko vaihtaa osoitetta (tämä siis maksuttomissa osoitteissa)?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai sitten teillä on jokin sisäinen järjestelmä joka poikkeaa tuosta yleisesti käytännöstä.Voit saada kuittauksen myös silloin kun sähköposti toimitetaan perille, mutta siihen ei avaaminen vaikuta. Todnäk roskapostittajatkin saavat kyllä tällaisia kuittauksia jotka automaattisesti kirjautuvat tietokantaan ja sitä kautta tietävät mitkä sähköpostit ovat aktiivisia.Siitä kuitenkaan, miten omassa sähköpostilaatikossa viestejä availet, ei voi lähteä mitään ilmoitusta ilman että tietäisit. Tai jos lähtee niin kannattaa jo lähettää uhkausmailia sähköpostintarjoajalle.

En avaa niitä koskaan vaan laitan eston lähettäjälle ja poistan postin samantien mutta silti aina vaan niitä tulee. Vaihtavat kai lähettäjän osoitetta aina. Miten niitten tulemisen voi estää?Hitto, selvisin niin pitkään ilman ainuttakaan roskapostia. :( Tekisi tuon takia mieli vaihtaa koko osoite uudeksi.

Koska kun vastaat, tietävät että sähköpostiosoite on aktiivinen ja sitä kannattaa pommittaa.Ei ne lähettäjät sähköpostin avaamisesta mitään viestiä saa, mutta vastaaminen on eri juttu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat