Vierailija

Tilanne on siis sellainen, että kummilapsellani on hänelle erittäin mieleinen harrastus. Nyt vanhemmat ovat päättäneet, että perheen vanhemmilta lapsilta karsitaan maksulliset harrastukset taloudellisen tilanteen takia, koska äidin tulot ovat kuopuksen hoitovapaan takia hyvin pienet.Voisin tarjoutua maksamaan kummilapseni harrastuskulut ja mielikin tekisi sitä ehdottaa, koska harrastus on hänelle hyvin tärkeä, mutta pelkään vanhempien loukkaantuvan. Lähinnä pelkään tätä siksi, että kummilapseni äidille lasten kotihoito kolmevuotiaaksi on hyvin herkkä ja tärkeä asia ja hän saattaisi ehkä kokea ehdotukseni harrastuksen maksamisesta kritiikkinä hänen kotiinjäämistään kohtaan. Hän tuntuu olevan tästä harrastusten lopettamisesta vähän puolustuskannalla, sillä kun kysäisin koska kummilapseni harrastus taas alkaa ja hänen kertoessaan päätöksestä lopettaa, tulin vahingossa sanoneeksi, että sehän on harmi ja hän hyvin kärkkäästi kommentoi, kuinka kotona oleva äiti on paljon tärkeämpi kuin mikään harrastus.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kotona olemisen tavoitteen ja haluat tukea samalla sekä koko perhettä että erityisesti omaa kummilastasi.Tuo on minusta yksi sellainen asia, joka on kummin tehtävä. Ei siis välttämättä kalliiden harrastusten maksaminen vaan oman kummilapsen erityinen tukeminen etenkin silloin kun perheellä tai lapsella on jonkinlaisia vaikeuksia.

Krääsää kaikilla muksuilla on yleensä mielin määrin. Tietty jos kyseinen äiti tuntee kauheen huonoa omaatuntoa jostain syystä niin voihan hän vetää herneen nenään, mutta tarvittaessa voit selittää ettei ole arvostelua...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat