Vierailija

Muita lapsettomuudesta kärsiviä paikalla?

Kommentit (16)

haluan kuitenkin kannustaa teitä hoitoihin, tietty. Kyllä niitä jaksaa, kun on lapsenkaipuu niin suuri. Itsellä vaan tulee mieleen hirvee työstressi ja panikointi ja ahdistus .... kävinkin psykologilla useeseeen otteeseen juttelemassa, koska olin tuolloin niin lukossa.Onnea siis teidän hoitoihin silti!

Muitakin siis löytyy..

itsellä lapsettomuutta reilut kolme vuotta, 2x ICSI ja 1 PAS negaa kaikki. Paha mieli ja alkaa usko loppumaan... kuinka monta hoitoa kannattaa tehdä teidän mielestä ennen kuin luovuttaa?AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kolmen ICSI-lapsen äiti. Siinä mielessä kärsimme

vielä lapsettomuudesta, että yhtä lasta vielä hiljaa toivomme..

Hoitoihin tosin ei enää ryhdytä..joten toiveeksi taitaa jäädä..

Kovasti olemme onnellisia siitä mitä olemme tähän mennessä saaneet.Minkälainen tilanne teillä ap?


Toinen olis toiveissa, mutta ei uskalla lähteä hoitoihin, kun pelko epäonnistumisesta on niin suuri.Kyllä sitä on lapsettomuudesta kärsivä, vaikka lapsi onkin. Ei unohdu koskaan.

Meille ei enää tule lapsia. Haluaisin kyllä... mutta. Mies ei halua enää. Notkun täällä vauvasivuilla, vaikka oma on jo iso.

nainen 25v

lapsi 5v

Uni ei tule, kun hyvä kaveri sai justiinsa pojan. Olivat tosin itsekin käyneet hoidoissa, joten onnellinen olen heidän puolestaan. Hiipii vain mieleen, että koskakohan meille? Hoidot alkavat syyskuussa.

ja samat fiilarit kuin ed. kirjoittajalla.Rakastan lastani todella paljon ja arvostan häntä valehtelematta JOKA hetki. Tiedän kyllä että jossain vaiheessa iskee taas vauvakuume ja sit en tiedä mitä tehdään... Ne hoitojen järjestelyt oli sellainen stressitekijä, että siihen rumbaan ei enää tee mieli. Huh. Onnea teille.

7&8 tässä.Me tehtiin 3 kpl ivf-hoitoja ja niiden pas-hoidot, ehkä n. 3 kpl niitäkin. Itse pidin sitä 3:a jotenkin rajana... mutta lääkärit ei laskeneet sitä meidän ekaa ivf:ä varsinaiseksi hoidoksi, koska silloin osallistuimme yhteen tutkimukseen ja hoito oli meille ilmainen. Joten luulen, että he olisivat kannustaneet vielä 4:nteen hoitoon.Toivotaan, että saatte pakkaseen hyvin, koska ne pas:it on kuitenkin ainakin mun mielestä stressittömämpiä ja siirtää seuraavaa isoa toimenpidettä (ivf tms.) pidemmälle.Toivon, että jaksatte!!!

Lapsettomuushoidoissa kävimme yli 7 vuotta.

Kaikki mahdollinen tutkittiin niin minusta kuin miehestänikin, mutta mitään " vikaaa" ei koskaan löytynyt.

Hoitoja saatiin/otettiin pitkän kaavan mukaan; inseminaatioista IVF:n ja PAS:iin (aina omilla sukusoluilla). Sainpa siinä hyperstimulaationkin ja munarakkuloita tuli lähemmäs 40, joista saatiin sitten kerralla 18 hedelmöittynyttä munasolua. PAS:eja oli varmaan 6-7. Ongelma oli, ettei alkio jostain syystä kiinnittynyt kohdunseinämään.

Sitten lopetimme hoidot. Emme jaksaneet enään, ne söivät kukkaroa, mielenterveyttä, työpaikalta oli hankalaa aina lähteä, parisuhde (seksielämä) oli yhtä suorittamista.

Päädyimme adoptioon ja sen prosessin aikana tulin raskaaksi;

ensimmäinen raskaus päättyi keskenmenoon vkolla 9+. Sitten synnytinkin 4 lasta, joista suureksi suruksemme " kakkonen" syntyi kuolleena raskauden loppumetreillä (eikä siihenkään koskaan löytynyt syytä -kohdunsisäinen kätkytkuolema).

Täällä kotona nyt kasvaa ihana 3 lapsen pesue; kaksi poikaa ja yksi tyttö, ikähaarukka 2,5 - 8 vuotta!

Pitkän ja rankan kaavan mukaan tähän on päästy - ja osataan tätä kyllä arvostaa!

Onnea teille! Älkää luovuttako, mutta muistakaa " elää" , vaikka se onkin asia jota ei voi painaa pois mielestä.

ps. kävin hiljattain lääkärissä ja hän kyseli minulta millaista ehkäisyä olemme käyttäneet - hiukka hymyilytti.. ai niin sekin pitäisi hoitaa päiväjärjestykseen :)

Lämpimin halauksin!

Tosin kyllä myös ex-lapseton, nyt on hoidoilla saadu kaksoset. Mutta ollut jo kaksi vuotta luomuyritystä päällä ja tuloksena yksi keskenmeno. Tsemppiä sulle!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat