Vierailija

Laskettu aika oli jo 20.7. Ei jaksais enään... Kuukausikin vaihtuu, en saa edes lapsilisää ensikuussa, perkule!!!

Kommentit (13)

Kyllä se sieltä tulee, terve, poika nähdäkseni, lapsi. Oisko perjantai tai lauantai. Eikä tarvitse käynnistää, kyllä itse haluaa tulla! (En ole ammattinäkijä, harrastelija vain).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja jos olo joltain osin tuntuu ihan ylitsepääsemättömän vaikealta, niin sairaalasta voi pyytää käynnistystä, ite pyysin kuopuksen kohdalla, mulla oli siihen syy, lääkäri arvioi tilanteen ja sain käynnistyksen....tosin tiedän, että ei kaikissa sairaaloissa ole näin yksinkertaista.

Ap:lle tsemppiä, meillä kaksi lasta, 41+3 ja 41+0 syntyneet, eli tiedän tuosta " yliajan" tuskasta jotain itsekin. Pian se vauva on sulla sylissä ja haikeana muistelet näitä viimehetken odotuksen jännittäviä hetkiä ja kertailet mielessäsi synnytystä.. trust me, nauti näistä hetkistä, uutta jännää pian edessä!

Vuoden päästä kun sinulta kysytään miltä tuntu, niin et muistakaan koko asiaa..Meillä kans molemmat ollu yliaikaisia, eka 41+0 käynnistettiin ja toka 43+2.Hedelmöittymis ajan kohta on voinu olla vaikka myöhemmin, siksi ei välttämättä ole ollu aiemmin valmis, tai jotain=)Tzemppiä koetokseen=)

Kaksi kertaa yliaikaisia (rv 42 ja 41+2) poikia odottaneena voin vain todeta, että KYLLÄ SE SIELTÄ TULEE! =)NUKU kun vielä voit! Ja onnea koitokseen.

Sää saat ihan kohta VAUVAN! P*rkul* sentäs, olehan vaan onnellinen!!MAsuun se ei jää kupeksiin, kohta saat sekottaa vuorokausirytmisi vauvan itkujen mukaan.. Sit valitat sitä.. ;)ONNEA PIAN SYNTYVÄSTÄ PIKKUSESTA! -Ehkä jo aamulla se on sun nuuskittavana??

Itsekin hermoilin kun meni yli 41+2 ja sitten synnytyksen jälkeen se iski tajuntaan; en enää ikinä saa nukkua edes kahta tuntia putkeen :(Mutta ONNEKSI vauvoja on erilaisia ja toivottavasti sulle tulee hyvin nukkuva vauva.Paljon onnea tulevasta perheenjäsenestä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat