Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kaikissa amk:ssa samat suuntaukset vai vaihteleeko?

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten oli mahdollisuus erikoistua, opinnot kestivät vielä vuoden. Erikoissairaanhoitaja sai parempaa palkkaa kuin sairaanhoitaja.

1990-luvun alussa tuli voimaan koulutusuudistus, jolloin kaikki opiskelivat 3,5 vuotta ja valmistuivat sairaanhoitajiksi, jotka olivat erikoistuneet. Erikoissairaanhoitajan nimi poistui käytöstä (koska kaikki olivat erikoistuneet) ja samalla näiltä " uusimuotoisen" koulutuksen saaneilta pistui myös erikoissairaanhoitajan parempi palkka. Sitten tuli taas koulutusuudistus ja nyt kaikki ovat sairaanhoitajia (AMK). Erikoistuneita ovat samalla tavalla kuin ennenkin, siis ensin yhteisiä opintoja 2,5 vuotta ja sitten vuosi erikoistumista. En tiedä mitä hyötyä tästä kaikesta koulutuksen ns. uudistamisesta on ollut.

Erikoistuneita ovat samalla tavalla kuin ennenkin, siis ensin yhteisiä opintoja 2,5 vuotta ja sitten vuosi erikoistumista.- Eivät ole erikoistuneita, vaan vain sairaanhoitaja, AMK!!!Erikoistumisopinnot ovat erikseen, eikä senkään jälkeen titteli ole erikoissairaanhoitaja.nimim. Erikoinen (ü) sairaanhoitaja, joka siis teki ne erikoistumisopinnot

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat