Vierailija

Olimme viikonloppuna risteilyllä jossa oli mustalaisia, ja olivat menossa baariin syömän, kun tuli maksun aika niin tää manne antoi sen maihinnousukortin kassalle. Luuli että sillä saa syödä laivalla. Kyllä mä repesin täysin!! Onko neihan oikeasti noin helvetin tyhmiä???

Kommentit (7)

luulevat että kaikki on vapaasti otettavissa ja aivan ilmaiseksi.Saavat kaiken siis aivan kaiken yhteiskunnan eri luukuilta, sosiaalitoimistosta, Kelasta.Kenelläkään tavis suomalaisella ei ole mahdollisuutta pitää autoa, asuntovaunua yhteiskunnan avulla käymättä työssä. Mustalaisilla on pelit ja vehkeet ja aikaa ja rahaa kierrellä pitkin ja poikin maata ja naapurimaissakin.Ei silti että heissä olisi mitään kadehdittavaa, en tiedä onko kyse sisäsiittoisuudesta, pieni populaatio, vai mistä mutta niissä on aika paljon kehitysvammaisia tai muutoin vajaita.Ai niin tiedän muutaman mannen joka tienaa työllään, ovat laulajia ja siinä hommassa erittäin hyviä. Heitä arvostan esim. Saska Helmikallio.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulemma jos ne kaikki 30 - 60 hlöä jota siihen yksiöön on kirjoilla tulisi kerralla paikalle voisi olla vähän ahdasta. Nostavat sekä Suomen, että Ruotsin fattasta rahaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat