Seuraa 

Itselläni esikoisen alulle saaminen kävi super-helposti. (Taisimme olla 3-4 kertaa " sillein" sen jälkeen, kun päätimme lasta yrittää)

Nyt kysyisinkin, että onko teillä (varsinkin niillä, joilla ekan tulo on ollu helppoa)käynyt myös seuraavien lasten alulle laitto yhtä helposti?

Kiitos vastauksestanne..

-Mimma

Kommentit (12)

Toinen tärppäsi toisesta kierrosta,kolmas ja neljäs heti ensimmäisestä. Viides tärppäsi myös heti mutta meni sittemmin kesken.

Myös tällä kertaa tärppäsi heti, eli meillä on raskaaksi tuleminen ollut helppoa kun elimistö kerran hiffasi mistä on kyse :)

...mutta kakkosta tehtiinkin sitten pitkaan ja hartaasti eli noin yksi vuosi meni ennen kuin tarppasi. Luulen etta osittaisimetyksella oli osansa asiaan, eli vasta kun lopetin imetyksen kokonaan tarppasi heti. Joillain kuulemma pienikin imetys estaa raskautumisen vaikka kuukautiset tulisivatkin ja ovuloisi todistetusti (meilla oli ovulaatiotestit kaytossa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ovat saaneet alkunsa todella helpolla. Molemmat ovat siis saaneet alkunsa ensimmäisen yrityskierron aikana. Sitä en nyt enää muista kuinka aktiivisia olimme tuon kierron aikana ;).Tuttavaperheellä on kuitenkin kokemusta tuostakin, ettei se toinen välttämättä niin helposti saa alkua.. Yrittivät toista varmaan reilun vuoden ennenkuin tärppäsi ja ensimmäinen oli kuitenkin saanut alkunsa todella helposti..Mutta on sitten myös ystäväpiirissä sellaisia, jotka ovat ensimmäistä " tehneet" lapsettomuushoitojen avulla ja toinen on saanut siitä yhdestä " suojautumattomasta" kerrasta alkunsa..Kaippa tuo siis on niiiiin paljon ihmisestä ja elmäntilanteesta ja yrityksestä jne kiinni..

toinen lapsi sai alkunsa toisesta kierrosta ja tama kolmas jota nyt odotan olikin sitten iloinen yllatys... eli helposti ovat kaikki alkunsa saaneet. Tosin tiedan tapauksia joissa ei ole tallaista saannönmukaisuutta, esim yksi ystavani sai ekan ja tokan todella helposti mutta kolmatta tekivat melkein nelja vuotta.

Ja ilmeisesti tulen todella helposti raskaaksi, koskapa nuo tuplat ovat saaneet alkunsa ehkäisystä huolimatta. Kyllähän tuo ikä varmasti myös on vaikuttava tekijä, samoin elämän tilanne jne.

Esikoinen ja kakkonen lähtivät alulleen ensimmäisestä kierrosta, kolmosta tehtailtiin kolmen kierron ajan, kunnes tärppäsi.

Eli tosi helposti kaikki. Saa olla kiitollinen, kun ei ole tarvinnut kauaa yrittää, on varmasti melkoista hermopeliä!

Mulla on kierto ollut aina tasan saman pituinen, joten silläkin on varmaan osuutta asiaan. Myös sillä että olen parin kympin molemmin puolin lapset saanut.

Yhdet tutut ovat nyt yrittäneet kolmatta lasta jo kolme vuotta ja kakkosta tekivät puolitoista vuotta. Ovat yli kolmikymppisiä ja naisen kierto todella epäsäännöllinen. Ovat käyneet monissa tutkimuksissa, mutta kummastakaan ei ole löytynyt mitään vikaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat