Vierailija

Omasta mielestäni näin on helpompi eivätkä lapset näytä mitenkään kärsiviltä, koska ovat tottuneet olemaan paljon hoidossa, usein viikon kerralla ja isällään ovat joka toinen viikonloppu.

Sivut

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapset miettivät, miksei äitinsä tai isänsä halua olla heidän kanssaan. Tulevat aina muistamaan tämän ajan ja todennäköisesti näiden kuukausien aikana vieraantuvat sinusta.Jos et oikeasti " viitsi" ajaa tuntia päivässä lastesi takia niin olet surkea äiti.

Nykypäivänä tunnin työmatka ei ole mitään! Tottakai haet lapsesi hoidosta työpäivänä jälkeen, vietät ITSE illan lastesi kanssa ja nukutte omassa kodissa. Eihän kukaan vie lapsiaan hoitoon maanantaina ja hae pois perjantaina tai sitten täytyy ihmisen vanhemmuuden olla kyllä todella hukassa. Antaisit lapsesi mieluummin vaikka heidän isälleen, jos hän vaikka osaisi olla hyvä vanhempi, kun sinulta se taito selvästi puuttuu!

Kyllä tulee paha mieli lasten puolesta, ovat vielä " tottuneetkin" olemaan paljon hoidossa eli perusturvallisuus on todennäköisesti jo nyt vähän mitä sattuu.Jos kysyisit toiselta lapsistasi että kuka on hänelle maailman tärkein ihminen niin vastaisivat todennäköisesti että veli/sisko. Koska tämä on aina läsnä, äidistä ja isästä ei ilmeisesti niinkään tiedä.Surullista.18

Mitä jos lapset olisi päiväkodissa, veisitkö sinnekin maanantaiaamuna ja hakisit perjantaina pois.... Liian omituista. Mutta ehkä juuri ja juuri pari kuukautta tuolla systeemillä, kun kerran ovat sukulaisilla hoidossa, mutta itse miettisin tarkoin, ennen kuin alkaisin. Tekisi mieli sanoa, että Porvoossa tietysti voi toimia miten vain, mutta jotenkin kuitenkin ajattelen, että tämä on kamalaa, mutta totta. En pystyisi tuollaiseen enkä haluaisikaan.

Lapset ovat jo eron aikana kokeneet toisesta vanhemmasta hylkäämisen tunteen ja nyt toiseen kertaan sama juttu. Onko erosta miten pitkä aika?

Ajat siis tuon tunnin työmatkan edestakaisin joka paivä joka tapauksessa? Miksei lapset voi sitten olla mukana?Ymmärtäisin tuon, jos olisit jossain tosi kaukana viikot ja itsekin sitten vain viikonloput kotona, mutta...Ainoa plussa tuossa ysteemissä lasten kannalta on se, ettei tarvitse herätä aamuisin älyttömän aikaisin, mutta kumpaa lapset arvostavat enemmän, aamu-unia vai äidin läsnäoloa? Lapset ovat jo sen verran isoja, että kannattaisi ehkä kysyä heidän omaakin mielipidettään!

vaikka käy joka päivä heidän hoitopaikkakunnallaan töissäkin, vaan lapset ovat hoidossa kaikki arkipäivät!!

Luinkohan ihan väärin.. Toivottavasti!

jouduin olemaan 2kk 500km päässä... lapset oli viikot mummolla ja viikonloppusin nähtiin, hyvin onnistui ainakin tuo aika, pidempi pätkä olis tehny tiukkaa

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat