Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (27)

mihin ihmeeseen oikein menisivät? ei ole kummallakaan vielä sellaisia kavereita, jotka pyytäisi yökylään. Mummoille ja kummeille ei tulisi mieleenkään ottaa hoitoon edes päivällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

n. 3kk iässä. Oli eräät juhlat minne lupauduimme menemään jo ajat sitten. Nyt vähän harmittaa ja hävettää ku noin pienen hoitoon laitoin. Mut hyvin pärjäs eikä näytä kärsineen kummemmin:). Kukin tyylillään mammat!

Oli neljä yötä sairaalassa, kun piti yllättävästi leikata.Ei kaiketi jäänyt traumoja, arpi vain. Eli vaikka kuinka kauhistellaan, minusta yöhoito tuon ikäisenä ei ole kamala asia. Meillä se vain oli lääketieteellisen pakon sanelema juttu - joillakin syyt voivat olla ihan toiset.

Vastikään oli ensimmäistä kertaa yön yli erossa vanhemmista, ikää 1v 5kk. Kotona oli ja rakas mummi vahtimassa. Ei ollut yhtään tullut ikävä eikä itku.

vielä, että lapsemme oli lievä koliikkivauva, joten piristi kummasti päästä irrottautuu arjesta. En kyl ymmärrä tota kysymystä, " ennen ristiäisiä" ? Onko joku hypermamma ollut näin kiihkoissaan järjestämässä ristiäisiä???

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat