Vierailija

Onko kokemuksia kyseisestä paikasta? ollaan perheen kans menos lokakuus.. kaikki tieto tervetullutta!

Kommentit (6)

Minä, mies ja 2-vuotias nautimme uimisesta, auringosta ja siitä yhdestä saarikiertoajelusta jolla jaksoimme lapsen kanssa käydä. Oli tosi hyvä paikka lomailla juuri sen ikäisen kanssa. (Yleisesti ottaen tykätään miehen kanssa kulttuurilomista, joten repikää siitä :)

Kannattaa laajentaa reviiriä ja vaikkapa vuokrata auto muutamaksi päiväksi.

Maspalomasissa kiva huvipuisto, papukaijapuisto ja vesipuisto. Kalliita paikkoja kaikki, mutta ihan hauskoja. Samoin Bahia Felizin lähellä oleva Villin lännen kylä, olisiko ollut nimeltään Sioux city.

Paikalliset markkinat ovat myös näkemisen arvoinen juttu, lähes joka päivä jossain päin saarta markkinat. Muista tingata, hinnat ovat lähdössä sikakorkeat, mutta putoavat hyvinkin puolet ja enemmänkin tinkimällä.

Mihin hotelliin olette menossa? Itse olimme Monte Felizissä pari vuotta sitten. Hotellin kauppa sikakallis, ostokset kannattaa tehdä esim. jossain supermarketissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ite jätin vaan jotain 30e ja kyllä harmitti... Siellä on tosi hyviä putiikkeja, kalliita tosin. Jos ostat mausteita, niin osta jo Bahiasta tai Ingelsistä. Kentällä kaikki mausteet on tosi kalliita. Lentokentällä on kyllä tosi korkea hintataso, joten en suosittele, että jätät tuliaisten ostoa kentälle asti. Me onneksi ostettiin tuliaiset jo ennen kentälle menoa.

Mutta silti, jätä nyt kentälle edes jonkin verran, vaikkapa 50e, niin voit ostella jotain kivaa.

Karkit, keksit jne " tax-freet" ovat aivan törkyhintaisia. On tosi vaikea löytää edes alle 6e hintaisia paketteja. Mutta jos olet valmis törsäämään vähän, saat kyllä Las Palmasin kentällä menemään ostoksiin rahaa pilvin pimein.

Bussilla pääsee hyvin eri kyliin ja kaupunkeihin. Eiks Playa Del Ingles oo ihan siinä vieressä? Puerto Ricossa ainakin oli esim Spar-kauppa, jossa valikoima on ihan yhtä hyvä kuin Suomessakin. Ja on toki paljon muitakin kauppoja.

Bahia Felizin ohi ajettiin bussilla ja se kyllä näytti aika pieneltä paikalta... Suloinen ja kaunis kohde, mutta pikkuinen. Mutta bussiyhteydet esim Inglesiin on tosi hyvät (ainakin Puerto Ricosta oli) ja sehän on jo tosi iso mesta. Käykää myös Las Palmasissa päiväseltään jos sinne järjestetään esim jokin retki tai omatoimisesti. Päätepysäkki Palmasissa on " maan alla" bussiterminaalissa, joten siitä ei voi erehtyä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat