Vierailija

Nyt heti tällä päivällä, samoin verojen maksu.Meille jäisi kuukaudessa 3500E enemmän rahaa, jolla järjestää lapsen päivähoito ja myöhemmin koulutus. Lakkaisivat köyhätkin itkemästä rikkaiden lapsilisistä kun niitä ei maksettaisi kenellekään.Joo, kyllä, jotain pientä maksua voisin maksaa katujen kunnossapidosta jne.

Kommentit (8)

Hehän sen kustantavatkin.Mitä terveydenhuoltoon tulee niin kyllä julkinen terveydenhuolto on aikalailla välttämätön, sillä ilman sitä tulee ongelmaksi tuberkuloosi jne. sairaudet, jotka tappavat sitten ne rikkaatkin tarttuessaan.Koulutus ei pidä maksaa, se on ainoa varma tapa pitää suomi kilpailukykyisenä. Toki koulutusta pitäisi muuttaa, mitään järkeä ei ole kouluttaa 70% ikäluokasta vähintään amiskorkeessa, jonkun se on haalarihommatkin tehtävä ja tällä koulutusrakenteella se on pian se amiskorkeesta valmistunut.10 ¿n neuvolamaksu on ihan turha byrokratian painolasti, joka ei varmasti maksaisi itseään takaisin ohjelmistojen muuttamisen ja siihen työaikaa kuluvan rahan määrää. Isompi maksu taas voisi olla liian iso niille, jotka kaikkein eniten neuvolan palveluja tarvitsevat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaiken koulutuksen

terveydenhuollon

tietullit (tiet yksityisiä ja niiden hoitokin)

teiden talvikunnossapidon

lastenhoidon

vanhustenhoidon?Vai kentiespystyisimmekö muuttaimaan samalla myös yhteiskuntamme USA:n malliin ja alkaisimme osallistumaan erilaisiin järjestöihin, jotka hoitavat vanhuksia, sairaita, vähäosaisia ym?Jos yhteisöllinen vastuu kasva nykyistenkin verojen aikana olemme pian kapitalistisempi maa kuin Yhdysvalla!

Mies olis koko elämän duunarina jossain tehtaalla, kun ei olis varaa opiskella ammattiaan loppuun, ja tekis toivottavasti työnsä niin hyvin ettei joutuis työttömäks, kun kaikki muutkin jäis duunareiks kun ei olis varaa opiskella...Suomen tietotaito alkais piankin kadota, kun opiskelemaan pääsis vain kultalusikka suussa syntyneet, ja niillä ei välttämättä ole aina muuten parhaat edellytykset opiskeluun.

Lapsilisä on monille aivan turha, toisille todella tärkeä. On epäreilua, että yhteiskunta kustantaa hyvätuloisten lapsille rahastosäästötilejä yms. Eikö silloin jokainen suomalaisen tulisi saada joka kuukausi 100 euroa ylimääräistä?Kyllä tässä hyvinvointivaltiossa on purkamisen varaa. Pitääkö esimerkiksi neuvolan olla ilmainen? Joku 10 euron neuvolamaksu / raskaus ja lapsi ei olisi ollenkaan paha. Maksat kerran ja lapsi saa käydä neuvolassa kouluikään asti. Miksei myös koulutuksesta jotain voisi maksaa. 100 e/ lukuvuosi? Jos ei pysty maksamaan edes erissä, voisi hakea vapautusta.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat