Vierailija

Kommentit (5)

Hoitajia on ollut yhteensä 9 kpl ja kaikkista olen pitänyt. Kaikki ovat erilaisia, toiset rauhallisempi toiset räväkämpiä, kaikki kuitenkin ovat olleet hyviä töissään ja tarpeeksi jämäköitä. En usko että päiväkodissa pärjää liian nössykkät tädit.



Erityisesti olen tykännyt siitä hoitajasta, joka kertoi paljon lasten päivästä, vaikka mitään erityistä ei olisikaan tapahtunut sekä siitä, jonka ihana murre tarttui myös minun lapsiini.

mutta poikamme oli eräällä pph:lla 1,1v-4v välillä ja hän oli aivan ihana! rauhallinen, mutta kuitenkin tarpeeksi jämäkkä.. ystävällinen ja aina innostunut lasten asioista.. keksi hauskaa tekemistä lapsille... kutsui myös vanhempia kylään esim jouluna (ja me kyläiltiin kyllä muutenkin)... tms. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

iloisesta, kärsivällisestä, ei liian hössöttävästä (ei ihan jokaisesta naarmusta tarvi vanhemmille tehdä raporttia), sellaisesta joka pitää työstään ja lapsistaan oikeasti (mielellään olisi tehnyt työtään samassa paikassa useita useita vuosia), sellainen jolla on itselläänkin lapsia ja välillä kertoo heidänkin kuulumisia, huomioi ja kertoo vanhemmille jos jotain omituista, epätaavallista on päivän aikana tapahtunut tai lapsessa huomannut, leikkisä (keksii mukavia leikkejä u lkona lapsille)... Ja ennenkaikkea sellainen jolla on syli aina avoinna lapselle päiväkodissa ihan niinkuin meidän vanhempien syli kotona



Miettikääpä sitä ns. leipähoitajat!!



Ja meidän lapsilla on tällainen hoitaja

Viime keväänä suretti kun isompi lapseni sai hoitajan joka selvästikään ei arvostanut mitään lapseni luonteenpiirteitä. Myönnän että tyttö on vilkas, mutta myös erittäin nokkela ja aina valmis lähtemään uusiin seikkailuihin. Arvostan hänen uteliaisuuttaan ja motorista taitavuutta, mutta tämä hoitaja piti lastani kovaäänisenä häirikkönä lähinnä. kaikeksi onneksi lapseni pienessä tarhassa oli myös sellainen hoitaja joka piti tyttärestäni juuri sellaisena kuin hän on.



Nuorin lapseni on aika varautunut, joten hän tarvitsee hoitajan joka kärsivällisesti jaksaa rakentaa tuttavuutta ja kiintymyssuhdetta. Kun tämän pienimmän voittaa puolelleen niin se kyllä palkitaan hymyin ja pusuin, mutta hän on siis aika valikoiva hoitajiensa suhteen. Ihan jokainen ei kelpaa häntä silittelemään kun päiväunille mennään. Nuorin tarvitsee siis pitkäjänteisen ja kärsivällisen hoitajan ja on kyllä sellaisen saanutkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat