Vierailija

Meidän pihallamme on väliaikaisesti paljon rakennustarvikkeita piharakennuksen remonttia varten. En päästä lapsia ulos ilman valvontaa lainkaan naulojen, sahojen yms. takia. Pihaa ympäröi pensasaita. Rakennustarvikkeet ovat n. viikon vielä pihalla.Pari naapuruston lasta käyttää meidän pihaamme oikoreittinä. Asiasta on huomautettu sata ja viisi kertaa. Pihalle saa toki tulla, kun lapset leikkivät yhdessä, mutta ei ole kiva, että pensasaitaa rikotaan.Nyt sitten yksi tyttö, joka oli ilman lupaamme oikaissut jälleen kerran pihamme poikki, oli kompastunut lautaan ja kaatunut totta kai niin, että polveen tuli aika ikävän näköinen haava. Tästäkös tytön vanhemmat syyttävät meitä. Haava käytiin ompeluttamassa lähistön yksityisellä lääkärillä ja meidän pitäisi kuulemma maksaa lasku.Voi kiesus, mitä touhua, eikö!!!!

Kommentit (7)

Miten se voisikaan kuulua, ethän sinä päivystä pihallasi 24h/vrk siltä varalta, että joku sattuisi ehkä siellä kuljeskelemaan.Miten joku voi olla noin tollo naapuri! Taino, naapurithan ON yleensä tolloja..

rakennusalan yrityksessä töissä olevana tiedän että meidän on ainakin suojattava kaivanteet yms vaikka ne sijaitsevatkin aidatulla alueella, jonne on pääsy ulkopuolisilta kielletty. Muuten rakennusmestarimme olisi mahdollisesta tapaturmasta vastuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vai pitääkö siellä rakennuksella kaikki laudanpätkätkin laittaa varastoon piiloon ettei vaan kukaan sivullinen tule ja kompastu, kuten ap:n tapauksessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat