Seuraa 

Tietääkö kukaan tästä mitään?

Kommentit (9)

Sen verran tietoa on näistä ajoista, et syyskuun alussa aukeaa. Tää aukeamisaika on siis ilmeisesti tälläsiä ei-akuutteja juttuja koskeva. Meillä oli ensikäynti lapsettomuustutkimuksiin toukokuun puolivälissä (siis lähetteet kokeisiin + lugesteron-resepti kiertoa tasaamaan). Varsinaiseen suunnittelukäyntiin saatiin aika " jo" 18.9. Silloin sanoivat että kesä-elokuu kiinni. Meillä tosin kävi niin " hassusti" et saadaa soittaa polille, ja muuttaa suunnittelukäynti ekaksi raskausajan lääkärintarkastukseksi - tuolloin on nimittäin menossa 12 viikko! :D Että tsemppiä yritykseen! Aina ei mene kuten suunnitellaan, joskus voi mennä paremminkin! Näitä meidänlaisia tapauksia on useitakin, ottaa kiinni juuri silloin kun sitä ei edes odota..

Lämmintä loppukesää toivotteleeNet-ta

Arvatkaa kuinka säikähdin tuota otsikkoa! Olemme itse munasolujonossa sinne (hoitoon pitäisi päästä syksyllä), joten se olisi ollut lievä katastrofi meille jos se olisi lopettanut! Hyvä tietää kuitenkin että ovat muuttaneet. Onko klinikka nyt paremmalla paikalla? Keskustassa kuitenkin? Minusta se vanha paikka oli hieman vanhan ja kuluneen näköinen...Hathor

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun mies tästä asiasta mulle jotain vihjas, kun oli nähny töitä tehdessään heidän pakkaavan kamojaan... Mut onneks muuttivat vaan...Syksyllä meilläkin ilmeisesti sinne sitten on asiaa, jos inssiin saakka päästään...

Net-ta, lämpimät onnittelut teille raskaudesta. Kyllä sitä elämän alkamisen (ja elämän yleensäkin) ihmettä tässä alkaa arvostaa jatkuvasti enemmän! :-)

siis en tiiä mikä on se virallinen päivä kun poli aukee..

minä pääsin sinne jo tän kuun eka päivä näitten vuotohäiriöitteni kans.. Sain lääkityksen ja samalla toivoa tähän lapsettomuuteemme.. Meillä mennään siis sillä aikataululla että nämä lääkityksen vuodot odotellaan nyt viikon päästä alkaviks ja sit vielä yks terolutkierto joiden menkoista sitten soittoa polille (menee syyskuun vkolle 37 vissiin) ja sit alkaa pistokset...Voihan siis naistentautien polille soittaa ja kysya sieltä sitä päättymisaikaa.. ja vaikka varata aikaa... Tuskin ne sieltä mihkään muualle passittaa...Niin, ja kiitos tietysti poli-informaatiosta. Täytyy koittaa ottaa sairaalaan yhteyttä, kun (tai jos vaikka uskaltaisin sanoa, että JOS) menkat taas alkaa viikon päästä. Jos vaikka pääsisi inseminaatioon jo siinä kuun vaihteessa.

Moi!Tässä keskustelussa kun taitaa olla jyväskyläläisiä... Joko keskusairaalan lapsettomuushoidot ovat alkaneet kesän jälkeen? Tai milloin alkavat? En löytänyt tietoa netistä emmekä olleet sinne yhteyksissä loppukeväästä (kun ovulaatiot osuivat tietysti sopivasti viikonloppuihin).Se Keskuskatu on muuten Kauppakadun suuntainen kävelykatu kerrostalojen välissä, olisikohan se siinä Kirkkopuiston kohdalla (taikka seuraavassa korttelissa alakaupunkiin päin), siis Kauppakadun ja Yliopistonkadun välissä.

mutta se uusi osoite on Keskustie 18 D 1. Jossain päin keskustaa se on :) (näin hyvin tunnen kotikaupunkiani :P). Meilläkin hoidot jatkuvat tässä jossain vaiheessa syksyä, pas olisi vuorossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat