Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Olen jostakin joskus kauan sitten lukenut ja kuullut, että etikkaa voisi käyttää vaatteiden huuhteluaineena. Onko kellään moisesta kokemuksia, hyviä/huonoja?

Jos etikkaa voi käyttää huuhteluaineena, minkälainen annostus?Normaalisti en käytä vaatteita pestessä huuhteluaineita ollenkaan, mutta toisaalta jotkut paksummat puuvillavaatteet ovat sitten " koppuraisempia" ja jotkut vaatteet sähköisiä, joten välillä huuhteluainekin tekisi näille em. vaatteille varmaan hyvää.Kertokaahan jos tiedätte aiheesta enemmän.

Kommentit (3)

ja onko väliä mitä etikkaa, tietty ei varmaan mitään omenaviinietikkaa kuitenkaan? ;)itsekin olen miettinyt tuota etikan käyttöä. tykkään käyttää huuhteluainetta kun muuten pyykki tuntuu tosi kovalta, toisaalta monissa vaatteissa on lycraa joka ei taas kestä huuhteluainetta joten ilman olisi parempi.


Monet kestovaippailijat käyttävät etikkaa vaippojen huuhteluaineena koska muuta niille ei saa käyttää....Toiset lorauttaa pullosta vaan menemään ja toiset mittaa 1 ruokalusikallisen...... eli ei ole niin tarkkaa touhua. Voit koittaa mikä olis sun pyykille se paras annostelu =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat