Vierailija

mutta silti on tultu pihaan ja koira käynyt päälle, olemmeko vastuussa? Nyt uhkaillaan poliisilla ja koira pitää kuulemma ampua. Täysin asiattomasti on tultu pihaamme.

Kommentit (17)

Pihahan on yksinomaan teidän käytössä? Koira ei mitenkään voi hyökätä " sivullisen" kimppuun?Jos näin, ja ennen pihaan tuloa on mahdollista huomata varoitus talon vahdista, ei ole teidän vastuullanne jos joku uhkarohkea typerys teidän maillenne silti itsensä ryykää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja muistelen, että piha on yksityisaluetta. Muistelen mm. tapauksen kissasta joka erehtyi väärään pihaa ja perheen pihalla olevat koirat pääsivät kissan kimppuun mutta todetiin, että tämä ei aiheuttanut maksu yms. velvollisuutta. Kennelliitolla on melko hyvä tuntuma kaikenlaisiin koira" ongelmiin" ja pulmiin.

Ikävä kyllä. Itsellänikin koira ja aidattu piha. Portilla paritkin salvat yms varotoimenpiteitä, ettei kukaan omin päin pihaan tunge silloin, kun koira on vapaana.

Silti asia on näin, että koiran omistaja joutuu aina korvaamaan vahingot, vaikka kuinka olisi oma koti tai piha kyseessä.

Näitähän saa vähän väliä lukea lehdistä. Todella ärsyttävää.

Kotirauhaanne on häiritty. Ainahan siitä voi syyttää pihaanne tunkeutujaa. Tarvittaessa voitte uhata ahdistelusyytöksilläkin. Eiköhän se siitä sitten rauhoitu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat