Seuraa 

Kun poika kasvaa viuhaa vauhtia ja maitoa, niin omaa kuin myös etenkin tuttelia kuluu, tekee mieli taas kysyä tämänhetkisiä rytmejä. Meillä päikkärit on keskimäärin 1h ja syödään heräämisen jälkeen ja taas tunnin valveillaolon jälkeen. Hereillä pikkumies yleensä 1,5 h jonka jälkeen väsy taas painaa ja on aika ottaa kauneusunet. Yöllä 2 syömistä. Nyt on tullut pikkuhiljaa maissivelli kehiin. Ja josko pian kiinteitä, kun niin usein juodaan maitsikkaa.

Kommentit (2)

Moi! Meidän mussukka on täysimetyksellä, herää aamulla siinä 8-9 maissa, syö siitä eteenpäin parin tunnin välein kunnes nukahtaa joskus 21 maissa, yöllä syö pari kertaa, ehkä kahden, viiden ja seitsemän aikaan. Päivällä nukkuu parit tunnin unet ja joskus yhdet kahden tunnin unet. Ensimmäiset ottaa usein jo kymmeneltä aamulla, sitten kahden maissa iltapäivällä ja joskus vielä " myöhäispäikkärit" kuuden maissa tms. Poika kasvaa hurjaa vauhtia, on jo 7,5 kg ja pituutta on tullut sentti viikossa!

Täysin rintamaidolla poika vielä porskuttaa...Painoa kertyy tosi mahtavasti nimittäin ihan vaan tissiruokinnalla!Viimesimmässä neuvola punnituksessa 5800 g. Yöllä syödään nykyään enään vain yhden kerran tuossa viiden aikoina. sitten seitsemän tai kahdeksan aikoina tissitellään uudelleen ja nukutaan vielä pari tuntia, minkä jälkeen ollaan hereillä muutama tunti ennen pikku nokosia...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat