Seuraa 

Kuukausi vaihtui taas, nyt lähdetään sitte kohti syksyä menemään...toiveissa paljon! plussia!Meillä tämä kuopus vaihtoi sitte taaperopuolelle jo ;( niin sitä vaan 1v sunnuntaina täytetään!! Miten ihmeessä tuo aika voi mennä noin äkkiä!?! Johan sitä on tässäki porukassa puolisen vuotta häiriköityä...sori, en vaan taida lähteä kulumallakaan...Helmielina: pahoittelut negasta! Joko oot uudelleen testannut tai onko menkat alkaneet uutta yritystä ajatellen? Peukkuja pitelen! bdbdOmaa läskiä napaa: ei menkkoja kuulu vieläkään...höh...ei siis mitään hajua tän kropan toiminasta.. pitäs varmaan pikku hiljaa lopetella tuota imetystä jotta päästäs edes dietille :DD tuota vaakaa ei pidä kattoman...Mutta jotain tuolla kyllä tapahtuu sen verran nippailee oikealla puolen, oisko sitte oviskipuja tmv...tai sitte jotain muuta (ihan ku ois sellasta repäsevää...) mutta uuden raskauden ajatusta en tohi edes ajatella että ois päällä vielä aikoihin...valitettavasti..Mutta kesänjatkoja, toivottavasti ilmat vielä lämpenis!

Plussatuulia kovasti matkaan...nani ja kohta 1v pikkumies (muut reissussa taikka tontilla eli ollaan ihan ukkokultani ja "vauvan" kanssa kolmisin :)))

Kommentit (19)

Ja kiitos pahoitteluista! Kävin jälkitarkastuksessa tällä viikolla ja kaikki oli ok. Tai siis keskenmenon osalta.. Ei onneks ollut rypäleraskaus vaan tavallinen keskenmeno. Myooma kohdun ulkopuolella/jatkeena kuitenkin oli. Saadaan kuitenkin yrittää raskautta ja jos ei onnistu, niin puolen vuoden päästä katsotaan uudelleen myooman tilanne ja onko se kenties vaikeuttanut raskautumista.Miksuliinalle kans osanotot keskenmenosta! :( Toivottavasti teillekin se pysyvä odotus mahdollisimman pian suodaan! bdMarja-Leenalle kans tärppionnea tähän uuteen kiertoon! bdNani mikä teillä on tilanne? Kaipa menkat on jo alkanut vai?Mimmuli 2010 tervetuloa mukaan! :)Myös muille uusille keitä en ole tervetulleiksi toivottanut, niin tervetuloa kirjoittelemaan neliapioloihin! :)anttusantulle kans pikaista tärppionnea! Toivotaan, että loma on ollut suotuisa tämän suhteen.. ;) bd Miten meni Bulgarian reissu muuten? Tykkäsitkö maasta? Olittako koko perheen voimin?Naseli: koitanpa jotain omasta puolestani kertoa.. Meillä ekan ja toisen väli on 2 vuotta ja toisen ja kolmannen väli on vajaa neljä vuotta. Varmasti eroa on riippuen siitä minkälaiset ikäerot lapsille tulee.. Omasta puolestani voin sanoa, että kyllä se kolmas menee melkein siinä samassa kuin kakskin (varmasti jollain on erilaisiakin kokemuksia). Ihanaa katsella noita sisaruksia. Ovat niin tärkeitä toisilleen ja nyt kun tuo kuopus on reilun vuoden, niin miten niillä on jo "omia juttuja", joille hekottelevat keskenään.. Ja isoista sisaruksista on myös apua pienen kanssa. Syliäkin kyllä riittää. Tosin meillä on ollut ns helppo vauva.. Jos olisi ollut kovasti itkuinen/allerginen tms, niin jaksaminen olisi varmasti toista kuin nyt on ollut. Ainut sellainen konkreettinen ehkä negatiivinen asia on ollut, etten enään noiden kolmen kanssa viitsi yksin lähteä kovin usein reissaamaan, shoppailemaan tms mitä olen tehnyt vielä kahden pienen kanssa. Onneksi meillä on sukulaisia (isovanhempia ja tätejä) lähellä, jotka mielellään ottavat hoitoon lapsia. Se on auttanut myös parisuhteen "hoidossa". Kun on kolme suht pientä lasta, niin kyllähän sitä kahdenkeskistä aikaa joutuu välillä hakemaan ja suunnittelemaan, mutta niin sitä tais jo kahden kanssa joutua tekemään.. Eikä niistä ketään pois mistään hinnasta antais kun ne on saanut! :) Oli teidän päätös kumpi tahansa, varmasti se on teille oikea. Tsemppiä!Terveiset kaikille muillekin ja hyvää syksyn jatkoa (vai loppu kesää?)!

Sani

Pikkumies vielä nukkuu joten aattelimpas tulla taasen häiriköimään...Tuossa uteliaisuuttani kävin odotuspuolella (tällä hetkellä ihan tolkuton vauvakuume) ja lukasimpas tuota Suurperheiden pinoa ja kas kummaa siellähän "meidän" MANI ilmoitti plussastaan!! Eli Mani jos täällä vielä käyt pinoa lukemassa niin hirmusti onnea ja enkeleitä matkallenne! Aivan ihanaa! Koitappa vetää meitä muitaki sinne mukanasi :DSiis tosiaan jostaki puun takaa hiipi taas ihan hirveä vauvakuumeen tunne, viime viikolla se oli taas laimeempi, mistäs hormooneista nää sitte taasen johtuu, kuka sen tietäis...? Kovasti noita Miksuliinun kuvailemia menkka/oviskipuja välillä tuntuu, mutta mitä ne lie sitte ovatkaan...enpäs olis uskonut että menkkojen alkamista näin joskus oottaa vaikka toisaalta tuttuahan tän pitäs olla ku no2 ja no3 välillä kierto oli 22-100 pv...voitte vaan arvata montako testiä tulikaan tehtyä...Noh lyhyeksi jäi tämä vierailu, itku hälyttimestä kuuluu, mentävä on!nani ja pojat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänne ei ole tätiä kuulunut ja kyllä nyt näyttää siltä että huhtikuulle asti pysyy poissa=) =) Mä olen kyllä ollut tässä viikon aikana testien suurkuluttaja, seitsemän testiä yhteensä..=/ Eli tällainen testaushistoria:

kp 29/27 haalea + Acon 10

kp 31/27 haalea + Acon 10

kp 32/27 Nega apteekin testillä

kp 34/27 plussa apteekin testissä ja haalea + predictorissa

kp 36/27 vähän vahvemmat plussat apteekin testissä ja predictorissa.Niin että uskottava se on, vanhakin voi raskautua "laakista" =) Apteekin täti oli hyvä kun hain sylillisen testejä niin naureskeli vähän että meinasitko kaikki tehdä.... Sanoin vain siihen että skeptikko mikä skeptikko.Nyt sitten tunteet myllertää hullusta onnesta kauheaan pelkoon. Päällimmäisenä ajatus että voiko kaikki mennä hyvin neljättä kertaa peräkkäin...Ei muuta kuin plussaonnea kaikille, minä alan pikkuhiljaa kurkkimaan tuota odotuspuolta!

T: Helmielina kera neposen, rv jotain 5+5

Täti tuli... No täytyy yrittää olla ahkerampi täs kierros... ! ;) Ja ovistestit aattelin unohtaa, stressaan niistä vaan liikaa!

Plussatuulia teille muille!!! :)marjaleena kp 2/29?

Uudestaan lyhyesti...Tervetuloa kaikki ja onnea kaikille yritykseen!Itse odottelen ekoja menkkoja keskenmenon jälkeen alkavaksi tänään tai huomenne, raskaana en ole, toivottavasti alkavat niin kuin luulen.Nyt täytyy mennä kolkkaamaan lapset unten maille!Miksuliinu

Niin ne lomat sitte tuli lusittua..hirmu äkkiä meni aika ja ihan hyvin olisin voinut vapaata jatkaa mutta eipä tässä yrittäjällä sellasia mahdollisuuksia ole...Helmielina sitte taitaa meidät tänne jättää! Hieno juttu! Toivotan oikein paljon onnea ja suojelusenkeleitä mukaan! On se ihanaa!! Tulehan laittelemaan päivityksiä niin osaan tuonne listalle laittaa esim. la...Sani-74: syvät osanottoni! Meitähän on nyt aikas monta joiden raskaus ei sitte normaalisti vauvaan asti jatkuneet..toivotan teillekin parempaa onnea tulevaan kunhan toivutte ensin tästä!Miksuliinalle tervetuloa takaisin!Tänne ei kummempia, kummasti nippailee tuolta masusta, niin ku menkat alkais mutta eipä niitä siis kuulu..vähän repäisyä välillä kans niinku aiemmin kirjotin.. rintoihin käy kipiää ku toinen vielä tissuttelee...Vähän hankalaa on ku ei niin mitään tietoa kierroista yms. tuo edellinenki raskaus yllätti ihan puun takaa niin pitäskö sitä nytki joka viikko testata ihan vaan varmuuden vuoksi :DD

Eilen sitte meidän vauva täytti 1V!! On se vaan iso poika jo Nyyh! niin se aika vaan menee äkkiä...Mutta missäs kaikki kuumeilevat neliapilat luuraa? Vieläkö sitä on lomat porukalla kesken vai onko kaikki muut jo plussanneet?

Viikonjatkoja!nani kera kolmen poitsun (isukki ehätti jo Keski-Eurooppaan...)

En ole vielä liittymässä joukkoon, vaan annan teille nyt mahdollisuuden kehuskella suurperhe elämää, jotta tämä epävarmuus lähtisi minusta pois ja pääsisin kunnolla kuumeilemaan!!!

Jos jaksat vastailla niin kerro kokemuksia (plussia ja miinksia) 3. vauva-ajasta, parisuhteen tilasta, sisaruksista ja riittääkö se syli todella 3. ja 4:kin??? :)

Kiitos valtavasti, jos viitsit vastailla tällaiseen höperyyteen, jota uusi vauvakuume nostaa pintaan....:)

Ensiksikin tervetuloa mukaan Mimmuli2010 ja Naselillekin mukaan vaan kyllä se vauvakuume täällä joko saa lisää voimaa taikka hiipuu, mutta onpas ainaki hyvää seuraa sen jatkeeksi :) mutta omaan tahtiin vaan!Sani-74: Pahoittelut vielä keskenmenostasi! Onneksi kaikki näyttäis olevan niin hyvin ku mahdollista sen jälkeen..Onnea uuteen yritykseen! Mulla ei menkkoja kuulu vieläkään....muttaomaa napaa: keskiviikkona aamiaisen jälkeen olin menossa ns. isommalle hädälle vessaan ku kesken siinä istuntoni alkoi karseet kivut! Ihan hiki nousi pintaan ja minä siinä ihmettelemään että mitäs nää on , ihan ku supistelis (hirveetä painetta tuonne alas antoi molempiin suuntiin). Aattelin ensiksi että ompas ummetusta tms.. mutta olo vaan paheni, en voinu enää edes istua saati muutakaan...hengitys meni ihan katkonaiseksi ja pakko oli käpertyä lapsen asentoon lattialle takapuoli pystyssä, kipu oli jotain kauheeta! Minä siinä miestä huutamaan ku taapero ihmeessään äitiään taputtelee, että tulla avuksi(onneksi mies oli kotikonttorilla sinä päivänä)...tajunnan rajamailla sain itteni hinatuksi sänkyyn jossa läähätin ku kauheissa synnytystuskissa, mies oli jo sairaalaan mua hinaamassa josta yllättäen! kieltäydyin...päätin mennä suihkuun jos sitä oikeesti tarttis sairaalaan lähteä (eihän sitä likasena sinne voi mennä). Suihkussa olo pikku hiljaa paranikin ja sen jälkeen oli pakko saada taapero päikkäreille, ei muutako tissiä suuhun ja poika vaunuihin jonne se onneksi itekseen melkein nukahtikin, sillä ei ollu puhettakaan että olisin voinu istua! Päikkäreiden aikaan sain onneksi ite nukahettua lääkkeen voimin 2,5 tunnin kärvitelyjen jälkeen ja sen jälkeen olo oli jo huomattavasti parempi...PÄivällä housuihin tuli pikku tilkka rusehtavaaa verta ja pieni hyytymä ja sen jälkeen pari päivää vatsa oliki tosi arka vaan.....toukokuisen km:n jäljiltä kohtuun oli jäänytkin pienen pieni hyytymä joka tuli äärettömällä voimalla pois! Lääkäriin sain ajan kahden viikon päähän....

että tällastaki voi sitte sattua...saa sitä ootella menkkoja saati sitte uutta raskautta...en tiiä saitteko mitää tolkkua tuosta mun sepostuksestani...Mutta jos olisin heti silloi toukokuussa tienny että sain km:n (en tehny siis testiä ku noin juhannuksen aikoihin jolloin ne testitt näytti haamuja jotka sitte haalenivat) eikä se karsee vuoto ollu synnytyksen jälkeisiä menkkoja ja olisin menny lekuriin, mitään tällasta ei olisi enää tapahtunu...mutta ku tilanne oli se että ukkokultani oli Euroopassa työmatkalla ja kaikki suku yms asuu 400km päässä niin eipä siinä sitte ihan heti tullu mieleen lähteä lekuriin...harmi vaan...Tulikos Miksuliinulle menkat ihan normaalisti? Toivottavasti,e ttä tekin pääsette uuteen yritykseen!Naselille pikasesti ku tuo taapero tahtoo jo iltapalalle: meillä siis isommat pojat ovat 9 ja 13,5v ja taapero on ollu kaikista vaikeista allergioista ja huonoista öistä huolimatta aivan ihana, joten täällä siis kuumeillaan sitä neljättä, vaikka tosiaan sitä on monet kerrat yöllä ihmetellyt että tätäkö lisää! varsinki mies on välillä ihan varma että nää on tässä mutta välillä taas sekin lämpenee...eli tässä siis sompataan eessun taassun asian kans mutta ehkäisyä me ei siis käytetä eli ollaan annettu luonnon päättää :) Jollekin sanoin että ei tää kolmas paljo muuttanu meidän elämää, ihan ku tää ois kuulunu perheeseemme aina!Nyt täytyy mennä, pikkumies hermostuu...nani ja pojat

katsotaan josko nyt saisin viestin jo oikeaan paikkaan.

Eli tosiaan vauvakluume nosti päätään ja näin ollen perheeseemme kuumeiltaisiin neljättä kullanmurua jahka saadaan isäntä suostuteltua mukaan projektiin ;)

Ja kuten aiemmin tuolla olin jo esittäytynyt niin perheestä löytyy siis äidin ja isän lisäksi tytöt 03/03 ja 10/05 ja poika 02/04

Kuumeilu nyt sillä asteella että yritystä kaavailin aloitettavaksi joskus ensi vuoden alkupuolella.

Siihen asti muille erittäin paljon plussatoivotuksia :D

Oli kyllä mukava reissu! Pidin maasta, ehkä sen takia, että siellä oli +30 lämmintä ja aurinkoista ;o) Oltiin koko perheen voimin, ja kyllä kuopus on onnellinen kun tultiin kotia. Neidillä ikää nyt sitten 1v5kk, ja pikkuinen on selvästi innoissaan omasta potastaan, syöttötuolistaan, sängystään ja on muutenkin oma itsensä. Itse olisin ollut siellä vaikka kaksi viikkoa, mutta kyllä meidän molemmille neideille riitti viikko. Keskimmäisellä kun oli jo lopussa kohtalaista koti-ikävää, niin kyllä kaksi viikkoa olisi ollut rankka rasti. Esikoispoika olisi helposti ollut sen kaksi viikkoa, mutta eipä tuokaan kauheasti valittanut kotioloja kun tänne päästiin...Vauvayritystä nyt ainakin on ollut! Mitäs siellä etelässä muutakaan tekisi kun on saatu lapset ajoissa nukkumaan ;o) En kyllä jaksa uskoa, että ekasta yrityskierrosta raskaus alkaisi. Tässä pinossa käy aikamoiset plussatuulet, jos kohta on ollut niitä surullisempia uutisia. Mulla on takana kolme onnistunutta raskautta ja yksi kemiallinen raskaus esikoisen ja keskimmäisen välissä. Voin kuvitella kuinka raskasta on kokea keskenmeno myöhäisimmillä viikoilla, kun mä ehdin silloin puolentoista viikon aikana rakennella vaikka mitä pilvilinnoja...Nyt täytyy mennä vielä purkamaan loppuja tavaroita, alkaa pyykkämään & tekemään ruokaa. Mä olen koko viikon syönyt pizzaa, joten kevennys tavallisen kotiruoan merkeissä tekee poikaa =)T:Anttuli yk1 kp19/26-29

Täällä on ollut niin iloisia kuin suruisiakin uutisia... Anteeksi kun en muista nimiä. Meillä alkaa nyt eka yrityskierto, hui. Eli kovin jännää tämä on =) Kierto heittelee 26-29 päivän sisällä ja nyt olikin sitten vain sen 26 päivää. Ei haittaa kyllä yhtään, sillä lähdetään Bulgariaan ensi viikon torstaina... Ehtii vuoto loppumaan, ja tärppipäivät ovat sitten siellä lämmön ja kiireettömyyden keskellä! Jospa sieltä tulisi jo tuliaisia =) Toiveajattelua...T:Anttuli yk1 kp1

Ajatttelin nyt hieman esittäytyä näin uutena kuumeilijana.isommat lapset ovat -01, .05 ja -06. Ja nyt olisi sitten hirmuinen vauvakuume päällä.Kierukkaa (mirena) olen menossa poistattamaa HETI kun vain saisin jonkun kiinni siellä ehkäisypoliklinikalla.... Grrr.. Kun vihdoinkin mies antoi luvan kierukan poistamiselle. jää syyt jos toiset johtavat siihen että loppu vaihtoehdot ovat ns. varmat päivät... Ja vuoden vaihteessa sitten alkaa varsinainen yritys.Kovasti jännittää ja mietityttää suurperheen arki, mutta ei kai se neljäs ole sen pahempi kuin kolmaskaan. kotona riittää tilaa, mutta auto täytyy vaohtaa sitten isompaan. sitten joskus kun aika koittaa.No mitäpä tässä enempiä, kuin nukkumaan hipsiminen että jaksaa taas huomisen päivän lasten kanssa, ulkoillen tai majaa rakennellen.Äitix3 kullanmurua! :)

Taitaa se syksy vaan nyt tulla, vaikka ei kesäkään miusta kovin kesäinen oo ollu... Meillä vanhin tyttö aloitti koulun, ajatella, jo ekaluokkalainen! :) Niin se aika rientää...Nyt ois menossa kp 28/28-32, aamulla malttamattomana tein testin, mut negaa näytti... Rinnat on kyl mielestäni kipeemmät ku yleensä ennen menkkoja ja valkovuotokii on jotekii vetisempää, sekä välil on nippaillu mahasta.. Voipa olla et toiveajattelua et ois tärpänny, mut... ovis oli kyl vähän myöhempään, et voiha olla et testis ei vielä näkyiskää vaik oiskii tärpänny... En tiiä, parempi vaa oottaa alkaako menkat vai ei...! Voi olla et teen perjantaina uuden testin, jos ei viel oo alkanu.Tsemppiä kaikille kuumeisille!marjaleena

Anttusantulle (ja tietty kaikille muillekin) onnea yritykseen, teille siis numero ykköseen :Dja jokos se Marjaleena on testannu uudelleen?? Täällä jännitetään sun puolesta varpaatki ristissä bdbd Onnea esikoisen koulutielle! Meillä esikko aloitti jo YLÄASTEEN! Siinä onki riittäny ihmettelemistä että mihin tämä aika onkaan kadonnut...Ommaa nappaa...pakko oli tehä testi ku poltteli tuolla kaapissa ja ku menkkoja ei näy ei kuulu ja nuo vatsan tuntemukset ovat jotain ihmeellistä...no nega pärähti ihan selkeesti...alkaa vaan hermot menee ku menkkoja ei siis kuulu...on se vaan kumma tällänen kroppa joka ei siis toimi niinku pitäs...höh sanon minä...ei siis pysty elää ns normaalia elämää ku kiertoa ei ole lain...tietty tuo kuopuksen imettäminen vielä kans sotkee kuvioita "jonki" verran :DDOnki ollu aika rankka viikko ku kaikkien meidän lomat loppu sunnuntaina eli työt ja koulut alko sitte yhellä kertaa ja vielä niin että ukkokultani häippäs puoleksi viikkoa ulkomaille...kyllä oli muuten rouvalla aamuisin tekemistä ja edelleenki on...ihan on rytmit sekasin....

Ei tänne siis ihmeempiä...ihanaa ku viikonloppu edessä! ja pitäs tuota öhöm makkarin petivaatteita hiukka pöllyytellä :DD

Voikaahan hyvin!nani kera poikien nyt isukkiki kohta kotona :D

Voi surku sani, että teillekin kävi noin! Onneksi ei ollut rypäleraskaus (jos keskenmenossa nyt joku onnni voi olla mukana), kun eikös se aiheuta raskautumiskiellon joksikin aikaa. Toipumista sinulle ja miehellesi!Onnea helmielinalle plussasta! Jollakin neliapilalla täytyy onnen olla mukanakin, kaikki menee varmasti hyvin:)Hauskaa, että uusia nelkkuja on ilmaantunut, tervetuloa!).( Kiitokset kaikille osaa ottaneille. Vuoto ei kestänyt kuin 6 päivää ja joskus viikon päästä tein nega-testin joten kaikki pitäisi olla ok. Jälkitarkastukseen pääsisin, mutta enpä taida mennä, kun kaikki meni niin sujuvasti. Uusi oviskin on jo ohi, en tiedä menikö sivu suun, kun olen ollut kurkkutaudissa, eikä ole aina jaksanut käyttää sänkyä muuhun kuin nukkumiseen. Ekan ja toisen lapsen välissä ehdin kanssa testaamaan plussan, mutta vuoto alkoi aika pian,seuraavasta kierrosta raskauduin sitten paremmalla onnella, tuskinpa nyt niin, mutta toivottavasti lähikuukausina kuitenkin :)Huomenna kakkonen aloittaa eskarin, iso tyttö jo, mutta jännittää kuulemma vähän kuitenkin! Äkkiä ne kasvavat...T. Miksuliini

Mukavaa sani, että kaikki on kunnossa ja toivotaan ettei myooma kummittele! Tärppionnea meille molemmille!Voi nani, ottipas koville! Ei kyllä kateeksi käy tuo olotila. Jospa nyt sitten sinullakin olisivat hormoonit järjestyksessä ja parempi onni tulevaisuudessa bd! Itsellänikin vähän kroppa sekoilee tuon km jälkeen, siitä alempana, mutta toivon olevani kuitenkin perillä sen metkuista. Imetyksen lopetin 1kk sitten, joten siltä osin ei enää häiriöitä ole.Täällä ei menkkoja tullutkaan ja kun tarkemmin asiaa mietin, niin nuo edeltävät menkkakivut olivat ihan samanlaisia kuin oviskivut aina ja ovikseen täsmäsivät kaikki muutkin oireet aamulämpömuutoksista, limoista ja himoista alkaen. Sitä en vain ymmärrä miten on mahdollista, kun edelliset ovisoireet olivat 2vk aiemmin ja kaikki samat oireet olivat silloinkin ja lämpö laski sitten oikein ennen oletettuja seuraavia menkkoja joka olikin sitten uusi ovis :P Tein siksi testinkin, joka oli nega kuten oletinkin, joten odotetaan nyt sitten niitä ekoja menkkoja vielä kaks viikkoa. Eikä yhtään edes ymmärretty olla oikeaan aikaan valppaana, ainoa toivo on että olisi sattumalta osuttu, mutten muista...Naselille jotain... Kaikki on kovasti kiinni lasten ikäeroista ja luonteista, meillä on kahden ekan väli 1,5v ja sitten yli 5v kolmanteen, joka on nyt melkein 1v ja neljäs sais tulla vaikka heti. Arkielämän kannalta kolme menee suunnilleen siinä kuin kaksikin, rutiinitkin ovat jo selkärangassa ja kolmosta ei juurikaan tarvitse varsinaisesti viihdyttää ja sisarukset ovat toisilleen tosi tärkeitä. Isoimmat muutokset ovat kyllä ensin lapsiperheeksi ja sitten monilapsiseksi, lukumäärällä ei liene enää niin väliä (2,3,4...) Kotitöiden määrä kyllä lisääntyy, kun pyykki, sotkut, ruuan kulutus jne. lisääntyvät ihan suhteessa henkilömäärään. Kun meidän kolmonen oli pieni, niin keskimmäinen olisi välillä kaivannut enemmän aikaa äidin kanssa, mutta ymmärsi kun selitettiin ja onneksi on isi. Meidän vauva olikin tosin se sanin mainitsema itkuinen ja allerginen eli melko vaativa vauva ja asui käytännössä minun sylissäni, tissilläkin oli 1-2 h välein ympäri vuorokauden. Suurin miinus onkin meillä tosi vähät ja huonot unet ensimmäisen 10 kk ajan. Pienen kanssa arki on tietysti taas aikalailla rytmitetty päiväunien mukaan, mutta aikansa kutakin, muuten meillä kaikki kolme saa ihan hyvin mukaan kylillekin. Parisuhde on kanssa vähän paitsiossa, mutta fiksu mies ymmärtää kyllä että lapset kasvavat ja tämä kuuluu tähän elämäntilanteeseen. Isovanhemmat ja sukulaiset ovat meilläkin apuna ja itse kyllä huomaan ison eron entiseen, kun muutettiin vasta viime vuonna takaisin kotiseudulle sukulaisten lähelle.Muistan kun itsekin ihmettelin kolmatta lopuillaan odottaessani yhtä äitiä, että miten hän jaksoi viihdyttää ja keksiä juttua tyhjästä pikkuisensa kanssa. Ajattelin että apua, minusta ei ole enää tuohon saman jauhamiseen =) Ja kuinka ollakaan sitä minä teen taas sujuvasti ja luonnistuu ihan itsestään ;D Ja neljännenkin vielä haluan, sitten taitaa riittää ihan käytännön syistä; ilman suonikohjuja ja rajallisia tuloja voisin tehdä enemmänkin.Miksuliinu

Heissan! Uusi kuumeilija ilmoittautuu, uusperheen muodossa. Lapset tähän asti poikia, vm -93, -99 ja-01 ja nyt toiveissa vielä yksi uusi yritys, monen vuoden ja monen tapahtuman jälkeen. Yritystä uuden rakkkaan kanssa on ollut toukokuun alusta (silloin hormonikierukan poisto)ja nyt alkaa epätoivo iskeä, kun ei raskauttta kuulu eikä näy ja toiveita olisi hurjasti.... Miehelläni on kohta nelivuotias poika myös, joten molemmat on kykynsä näyttänyt, mutta yhteisen saaminen ei olekaan niin helppoa.... tietysti ikääkin alkaa jo olla, 36 minulla, joten kaitpa se raskautuminen huonompaa jo on, mutta yritystä ei ainakaan puutu;-) Vaan eihän se aina kiinni siitä ole... Uskoin ja toivoin niin kovasti ensin, mutta nyt alkaa usko loppua, tosin en ole vielä ovis-tikkuihin turvautunut, greippimehua on kyllä tullut litkittyä, ehkä vaan ei riittävästi....Neuvoja tai ainakin tukea siis yritykselle kaivataan, etten ihan masentuisi aina tädin koputellessa ovelle! (Olen jo oppinut termejä! )-Piisku-

Viime torstaina kävin yksityisellä gynellä ultrassa. Ei löytänyt kohdusta normaalia raskautta, epäili rypäleraskautta. No laittoi naistentautien polille lähetteen kiireellisenä, mutta sanoi että pitää mennä päivystykseen, jos alkaa vuotamaan. No perjantai-iltana alkoi vuotamaan ja lauantaina menin päivystykseen. Sielä lääkärin mielestä kohdussa oli ennemminkin myooma, kuin rypäleraskaus.. Kohtu kyllä suurentunut ja limakalvot paksut, mutta sikiötä, ruskuaispussia tms ei löytynyt.. Hcg oli 8000 päälle.. Kaavittiin ja tuli jo aikakin jälkitarkastukseen parin viikon päähän. Silloin saa sitten kuulla mikä oli..Helmielinalle onnea plussasta! Toivottavasti teillä on parempi onni. Suojelusenkeleitä pikkuiselle matkaan!-sani

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat