Seuraa 

Meillä nelivuotias onnistui pirtämään kivellä meidän oman automme kylkeen " tiikerinpoikasta" koko kyljen matkalta. Vakuutusyhtiössä sanottiin, että kotivakuutus ei varmaan korvaa, kun oli oma auto, mutta jossain lautakunnassa päättävät.Muistelen tapausta, että lapsi oli mummon hoidossa ja veti äidin timanttisormuksen vessasta alas ja kotivakuutus ei korvannut, mutta olis korvannut, jos olisivat vähän erilailla kirjoittaneet sen tapahtuman. Eli mummo tapahtuman aikana joko oli nukkumassa tai ei ollut. Kun en muista kumminpäin se oli.Eli tietäisikö joku, miten tämä asia on, korvaako, jos on valvottu ja siitä huolimatta tapahtuu jotain vai just toisinpäin? Kun näistä vakuutusasioista ei koskaan tiedä.

Kommentit (7)

Jos mummo on nukkumassa ja lapsi on jätetty yksin, vastuu kuuluu mummolle, ei vakuutusyhtiölle. En tiedä kuinka asia menisi autoonpiirtelytapauksessa.Yleisesti ottaen vakuutuksesta kannattaa ajatella, että se on kuin mikä tahansa muu ostettava hyödyke: halpa on huono ja rahalla saa parempaa palvelua...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapset veteli kuvia auton kylkeen sellasella puutarha kuokalla, vai mikäs en oikea nimi nyt onkaan. Vakuutusyhtiöstä sanottiin, että jos olisi ollut naapurin tai jonkun vieraan auto niin olisi korvannut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat