Vierailija

Kommentit (27)

se on tylsä ohjelma, mutta vielä tylsempi on se kanteletyttö. Sillä on vielä ihan valtavan voimakas ärrävika. Kuinka sellainen on otettu telkkariin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

laulavat tai touhuilevat jotakin. Älytöntä onkin sellaista katsella, kun tietenkin hauskaa olisi olla itse tekemässä niitä asioita. Tylsiä ovat suola ja pippuri ja tuo ulkomaalaisperheen ohjelma.

tykkää siitä kovasti ja itsekkin pidän siitä, koska siinä on tuttuja lastenlauluja. Meidän 2v pitää kyllä kaikista musiikki ohjelmista. Se ohjelma on suunnattu pienille lapsille. Isommille lapsille on suunnattu paljon muuta ohjelmaa.

laittaa tahallaan ulkomaalaisia lastenohjelmiinkin. Niitä dumpataan joka paikkaan. Meillä sitä ei ainakaan viitsitä katsoa, kun se on niin pitkästyttävä ohjelma.

Vierailija:

[quote]


Ismaila ja Outi siis. Siis mikä perinteisissä lastenlauluissa on niin ärsyttävää ja ylipäätään lapselle laulamisessa? Mihin maalima on menossa jos tuommoiset asiat alkaa ärsyttää?! i]Mua ainakin ärsyttää ohjelman rakenne, siinä ei ole päätä eikä häntää. Tyttö on valtavan suloinen ja laulut kivoja, mutta jotenkin tuntuu, ettei ohjelmaa ole käsikirjoitettu, on vain läjä pätkiä, joissa vanhemmat laulavat ja ne on sitten leikkauspöydällä liimailtu kasaan. Yhtenäisempänä toimisi paremmin. Miksi Suomessa ei osata tehdä laadukkaita lastenohjelmia?telkkarissa on PALJON muitakin epäluonnollisia esiintyjiä, että eivät ole todellakaan pahimmasta päästä! sitäpaitsi se on suunnattu lapsille eikä nirsoille ja valittaville aikuisille!!

on yksi meidän pojan suosikeista!! Poika on 1v7kk. Onhan se pienille tarkoitettu, en ihmettele, jos jotkut 4-vuotiaat lähtee silloin pois tekkarin edestä :) Mutta onhan noita eri-ikäisille tarkoitettuja ohjelmia, hyvä vaan.Meidän pojan pikkukakkos-suosikit:

1. Elias-laiva

2. Tuo lauluohjelma ja Tsirlips

3. Maisa ja Lilli

Ismaila ja Outi siis. Siis mikä perinteisissä lastenlauluissa on niin ärsyttävää ja ylipäätään lapselle laulamisessa? Mihin maalima on menossa jos tuommoiset asiat alkaa ärsyttää?! :O Jotain asennevammaa kasvatuksessa jos lasta alkaa tylsistyttää kun kuulee/näkee jotain aitoa ja kaunista....Se kanteletyttökin oli aivan ihastuttava! Harva lapsi osaa nykyään enää laulaa nuotilleen! Sitä enemmän ihmettelen..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat