Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen siirtynyt ruokavaliossa hyväkarppaamaan ja pois ovat jääneet mm. pakastepullat ja -pasteijat, jotka olivat aivan erinomaisia vierasvaroina, kun yllätysvieras tupsahtaa kylään. Meillä ei kauppa ole ihan lähellä, joten jotain vierasvaraa pitäisi olla. Mitä teillä on?

Kommentit (12)

Samoin al denteksi jättäminen parantaa GItä. Suosittelen kuitenkin kokojyväpastaa duruminkin sijaan. Mutta durum siis tosiaan normivehnää parempi vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosi hyviä pähkinä-aprikoosimuffinsseja, poro-fetamuffinsseja (molemmissa muffinseissa paljon leseitä ja täysjyvähiutaleita, jauhona durum, jonka GI on huomattavasti tav. vehnää alempi), kookospalloja (kookosta, makeutusta, munaa).Lisäksi meillä syödään hirveästi juustoja, eli juustotarjotin on aina mahdollinen. Hapankorppuja on meillä aina varalta, samoin pakastimessa vähän leipää.Vieraille teen yleensä jonkun juustokakun, jossa on täysjyväkeksipohja. Suolainen piirakka/kakku tulee samalla periaatteella, mutta pohjaksi suolaisia keksejä/hapankorppuja ja täytteeksi vaikka savulohta, savuporoa, tonnikalaa, suolalihaa jne.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat